חוסר ודאות בתחילת קשר
נדב
קשר חדש
⌄
הי אני בחור בן 21 הכרתי מישהי דרך הפייסבוק נפגשנו כבר חמישה פעמים והיו נשיקות שלושה שבועות מאז המפגש הראשון אני מאוד מעוניין בחברה רצינית אני לקראת שחרור וגם היא מהצבא אבל רוב הקשר מבוסס על הודעות אני זה שיוזם את השיחות טלפון חלף שבוע מאז המפגש האחרון והיא אפילו טענה שיש לה שבוע עמוס אמרתי שאני מבין היה לה עד עכשיו רק חבר אחד חודש ועוד בחור שהייתה משיכה אבל לא מערכת יחסים אני רוצה לקרב אותה אלי וגם לדבר איתה על הקשר האם זה נכון ואיך לעשות את זה או שפשוט צריך עוד זמן להתקרב יש לציין שהיא מעט ילדותית בעיני (לא בכיוון רע פשוט חשבתי לציין זאת). תודה
ד"ר אורן חסון
בתחילת קשרים יש הרבה חוסר ודאות
⌄
נדב יקר,
אני מבין את הצורך שלך בתגובה ויוזמות חיוביים שלה, כי זה ייתן לך ביטחון שהיא באמת רוצה. אתה עושה את הדברים הנכונים, והמשך כך. כדאי שתבין שיתכן מאד שגם היא אינה לגמרי בטוחה שאתה מעוניין, כי שניכם רק בתחילת הקשר וללא הרבה נסיון קודם, ובתחילת קשרים יש הרבה חוסר ודאות לשני הצדדים. ובהחלט ייתכן שחלק מהציפיות שלה, ובעיקר דווקא משום שאינה מכירה אותך מספיק, הוא שהגבר שמחזר אחריה יעשה זאת ביוזמה שלו, כי זה נותן לה ביטחון שהגבר אסרטיבי מספיק, ובעיקר רוצה מספיק.