חוסר הצלחה בזוגיות: מה יכול להיות שורש הבעיה?

תאריך פנייה: 27.08.2005 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אנונימית
יחסים
27.08.2005 • 19:55

שלום,
אני בת 27, נראית טוב, בחורה מוכשרת,מוקפת בחברים וחברות טובים, מישהי שנתפסת על ידי אחרים כמצליחנית, אבל בכל מה שקשור לנושא בחורים בחיי אני פשוט לא מוצלחת.אני כבר שנים לא מצליחה להכיר בחורים, איכשהו אני יוצאת למקומות בהם ניתן להכיר אבל לא מצליחה להכיר (חברות שיוצאות אתי - מתחילים אתן), בחיי היומיום אני מרגישה שאני מסובבת ראשים אבל לא מצליחה להגיע למצב שבו בחורים רוצים לצאת אתי. דבר נוסף שקורה לאחרונה הוא שלוקחים ממני את הטלפון אבל לא מצלצלים.דבר נוסף שחשוב לציין זה שלא שאני בחורה עם נוכחות ועצמאית.בשל הידיעה הזו אני משתדלת מאוד לחייך ו"להתרכך", לא לשדר איום.לעיתים אני מרגישה שזה פשוט חוסר מזל.אני אשמח לשמוע את דעתך בנושא.תודה,אנונימית

ד"ר אורן חסון
רתיעה של בחורים
31.08.2005 • 14:01

אנונימית יקרה,
קשה לי להעריך ממה באמת נובע חוסר ההצלחה שלך, מבלי לפגוש אותך ומבלי לדבר איתך. הדברים האלה חשובים, כי בלעדיהם אני לא יכול לדעת מה את משדרת באופן בלתי רצוני למחזרים פוטנציאליים. לפעמים לא מספיק "להתרכך", ולפעמים צריך ללמוד איך לשדר הזמנה במקום רק להפסיק ולשדר איום. ולשדר הזמנה אינו בהכרח תהליך של זילות ופחיתות כבוד, אלא דרך לשדר פתיחות ונכונות להתנסות בעזרת התנהגות, מבטים, לבוש ויציבה, ובעזרת תגובה נכונה למשפטי פתיחה או למבטים. ואפשר, ואפילו רצוי לעשות את כל זאת מבלי לוותר על הנוכחות ועל הבטחון העצמי שלך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083