חוסר בטחון בזוגיות: מה לעשות?

תאריך פנייה: 22.01.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
חסוי
להשאר איתו או לא עזרו לי
22.01.2006 • 00:02

שלום
יש לי בעיה עם החבר שלי.אני כבר שנתיים ביחד איתו אנחנו מקיימים יחסי מין בראים והכל בסדר ,אבל אם אני לא מחרמנת את חבר שלי הוא לא מתחרמן ממני כלומר הוא לא נמשך לגוף שלי שהוא רואה אותי ערומה וזה נורא מעיק לי ומוריד לי בטחון עצמי,לעומת זאת שהוא רואה נשים אחרות ערומות הוא כן מתחרמן. זה לא שאני שמנה או משהו כזה למעשה יש לי גוף יפה אני דוגמניתאבל יש לי חזה נורא קטן אז אני תמיד חושבת שזאת הבעיה שבגלל זה הוא לא מתחרמן ממני .אני נורא,נורא אוהבת אותו(וגם הוא נורא אוהב אותי) אבל אני שוקלת אם להשאר איתו מתי שהוא לא נשמך אלי ונמשך לבנות אחרות עם חזה גדול. תעזרו לי בבקשה אני לא יודעת מה לעשות..........

ד"ר אורן חסון
איך תהיי מאושרת יותר?
23.01.2006 • 01:47

חסוי יקרה,
את בעיקר מדברת על חוסר בטחון שלך שתצליחי לשמור אותו. הוא אומר לך שהוא אוהב אותך, נורא כדברייך, ואת לא מאמינה לו. זו לא סיבה מספקת כדי לפרק את הזוגיות. לו היית עם חזה גדול, והיית משמינה כעבור שנתיים? ומה עם בעוד 5 שנים, ולאחר שתי לידות, החזה היה נזקק לתמיכה מסיבית? אם את מחפשת סיבות לפרידה, קל מאד למצוא. אם הוא אומר לך שהוא אוהב אותך, אז למען האושר שלך, נדמה לי שמוטב שתאמיני לו.לפחות כל עוד את חושבת שיש סיכוי טוב יותר שתצליחי להתגבר על הפחדים שלך, מאשר על תחושת כשלון הזוגיות הזו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083