חוסר אמון ונישואים: מה עושים?
יואב
בגידה של אישתי
⌄
דר' אורן חסון שלוםאני נשוי 6 שנים + 2 היחסים ביני לבין אשתי התקררו בשוש שנים האחרונות הכל הבחינות גם היחסים ניום יומיים שבהם אנו רוב הזמן רבים מי יעשה מה וגם היחסים המיניים שירדו למצב של קיום בעם בחודש בקושי.בשנה האחרונה אני אפשרתי לאשתי לצאת לבלות ( ברוב טיפשותי ) עם חברות כל יום חמישי ולפני חודש בערך גילתי מאחת החברות שלה שהיא בגדה בי.לאחר שהעלנו את הנושא ולאחר הכעסים והמריבות והסליחות אשתי מבקשת להמשיך לצאת לבלות בהבטחות שלא תחזור על המעשה ולא תפדע בי שוב.היא מבחינתה בכלל מעוניינת לנסות נשואים פתוחים ומבקת ממני לצאת לנסות לבלות עם מישהי אחרת.אני לא מוכן לכך בשום פנים ואופן וגם לא מוכן שהיא תחזור לצאת לבד, אבל מאז שהיא בבית היא נמצאת בדיכאון ואני מרגיש שחסר לה הבילוי היציאה לבד עם חברות אבל אני לא מוכן כלל לשום הסדר אחר פרט ליציאה משותפת לבילויים שלי ושלה מתי שהיא רוצה וכמה שהיא רק רוצה, אבל היא רוצא לצאת לבד.מה לעשות דר'? אני מרגיש שמצד אחד אני חונק אותה בבית ומצד שני אני לא מסוגל לתת לה לצאת שוב לבד אני לא בוטח בהתודהיואב
ד"ר אורן חסון
חוסר עניין
⌄
יואב יקר,
כל מה שכתבת נכון. מצד אחד אתה חונק אותה, ומצד שני, יש לך סיבה טובה שלא לבטוח בה. אלא שהנישואים שלכם והקשר שלכם מאד לוקה בחוסר אמון, במרירות, ונדמה לי שגם בחוסר עניין זה בזו. אני ממליץ דחוף על יעוץ זוגי, לברור כל העניינים האלה.