חברים בעבר: קושי בהתמודדות

תאריך פנייה: 21.01.2010 מס׳ הודעות: 8
חיפוש נושא
שי
שאלה שאולי מענינת הרבה אנשים!
21.01.2010 • 00:38

היי אני נמצא אם מישהי בקשר כבר 9 חודשים אנחנו בני 20 ובצבא אני מזה מבולבל ולא יודע אם אני אוהב אותה או למה זה תלוי כשאני איתה טוב ואנחנו מלא ביחד כל יום ורוב היום וכשאני איתה מזה טוב לי אבל שאני לא איתה אני מסתכל על בנות ולפפעמים יש בי רצון לחפש ולראות דברים אחרים לא יודע מאיפה זה בא לי פעם יכלתי להיות איתה כל בזמו בלי הפסקה וגם כשלא היתי איתה היתי רוצה רק להיות איתה והיה לי כיף לעשות איתה הכל לפעמים בא לי לסיים את זה ולחפש משהו חדש ולפעמים אני מרגיש שזה חוסם אותי בצבא ובדברים שתינו בינתיים בבסיסים פתוחים יוצאםי יומיות וסומכים אחד על השני איך אני יכול לדעת אם באמת האהבה נשארה? וגם יוצא לנו בזמן האחרון לעשות ריבים וויכוחים חסרי טעם איך אפשר לעשות יותר ענין בקשר שלא נצטרך לריב ? ומה אתה ממליץ לעשות כי היהי ימים שבאמת יכלתי להשבע שהיא שלי לעולמים ופתאום הרגש ירד הרבה אנשים אומרים שזה טבעי והרגש הוא זמני ? האם זה חייב להיות ככה?מבולבל מאוד וזה שפניתי לפה עושה לי סתם רע לגבי הקשר היתי רוצה שתתן לי תשובה בבקשה תודה מראש...

שי
עוד משהו
21.01.2010 • 00:40

עוד משהו קטן זה שמשהו בעבר שלה מפריע לי כאיילו אני הראשון שלה במיטה אבל עדיין היה לה הרבה חברים ואם כמה מהם היה דבריים מיניים וזה מאכיל לי תלב ועושה לי רע לחשוב על זה אני מגדיר אותה אהבה ראשונה בחיים לא חשבתי שאני ירגיש למישהי משהו אבל דברים מיניים היה לי הרבה אבל שחכתי מהם והם כבר לא מעניינים.

שי
עוד משהו
21.01.2010 • 12:02

עוד שאלה חשובה זה האם זה טבעי שיש לי לפעמים רצונות לצראות פורנו ודברים אני הכי מתאמץ שלא אבל יש לי הרגשה רעה שאני תופס את זה יותר מידי איך אפשר להעביר את הרצון הזה ?