זוגיות: שקרים וחוסר יציבות

תאריך פנייה: 12.08.2022 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
איה
גיליתי שישי
12.08.2022 • 19:56

גיליתי לפני שלושה שבועות שלבן זוג שלי יש עוד פלאפון שאני לא יודעת עליו והפלאפון אצלו כבר שנתיים אז התווכחתי אותו ואמרתי לו והוא שיקר ונתתי לו עוד הזדמנות להודות והוא שיקר אז הוא בא אליי פעציים ניסה להיות איתי ואני לא הייתי מוכנה לקבל אותו ועכשיו הוא מתרחק והופך טת זה עליי ולט מזיז לו טתמול נשברתי ושלחתי חו הודעותא יך היית מסוגל במשך שנתיים לשקר לי והוא עדיין לא מודה רק משקר . ואז אמר לי אם את עושה את זה כי ידעת שאני נוסע לחול אל תדאגי אני נוסע חמישי הבא ופתאום אני מגלה שגם שיקר לי ונסע אתמול אז שלחתי לו כל מיני הודעות שאני לא אסלח לו איך הוא עדיין משקר ולא התייחס אליהם הוא בן 36 ואני בת 35 אנחנו ביחד 14 שנים ידענו עליות וירידות אבל בתקופה האחרונה הוא השתנה לא בא הרבה כל היום ער היברים קזינו בילויים בריכה ווהוא מעדיפ כל זה עליי ואני לא יודעת כבר מה חעושת

ד"ר אורן חסון
תחליפים טובים יותר?
15.08.2022 • 18:28

איה יקרה,
זה נשמע לא טוב. שקר אחד נראה לי ברור וחד משמעי, והוא שהוא אמר לך שהוא נוסע לחו"ל בחמישי הבא, ואת מגלה שנסע אתמול. לגבי עניין הפלאפון השני שלו, לא ברור לי מה הוא שיקר או הכחיש, אבל כל הסיפור נראה מאד לא טוב.מצד שני, גם היחסים ביניכם נראים לי מאד לא ברורים ולא מחייבים, כי אתם 14 שנים ביחד, מגיל 21-22, והזוגיות שלכם נראית מאד "מפוזרת". לא נראה לי ממכתבך שאתם גרים ביחד, אתם לא נשואים, אני מניח שאין לכם ילדים משותפים, ועכשיו – הזוגיות שלכם "מתפזרת" עוד יותר, כאשר הוא "לא בא הרבה" (לדירה המשותפת שלכם? אליך?), מבלה בלעדייך, ואני מבין שאתם מתראים פחות.את שולחת לו הודעות שלא תסלחי לו, אבל בעצם רוצה שיתחנן לסליחה שלך כדי שכן תוכלי לסלוח לו. הכל ביחד מעיד על הרבה אי יציבות.אני מכיר פחות מדי את הקשר שלכם, המורכב מאד כפי שאני רואה, ופחות מדי אותך מכדי לומר לך משהו על כדאיות הקשר בשבילך. אני חושב שאתם, או לפחות את, זקוקים לעזרה מקצועית, או כדי להיות מסוגלים להישאר ביחד (טיפול זוגי), או כדי למצוא תחליפים טובים יותר לזוגיות לא מוצלחת, ולדעת למצוא אותם (טיפול פרטני).

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083