זוגיות צעירים: סבלנות והחלטות
sahar
קצת ארוך, אבל חשוב..
⌄
שלום
לכולם:)אני בן 18 יש לי חברה שנתיים, לפני שהכרתי אותה לא נמשכתי אליה והיא לא הייתה מסוג הבנות שאני אוהב היא הייתה ילדותית, שקטה וביישנית ואני אוהב בעלות בטחון עצמי גבוה, היא רצתה אותי מאוד ובגלל שהמצב שלי היה די יבש התפשרתי, עם הזמן הכרתי אותה והתאהבתי באופי שלה והיינו יכולים פשוט לשבת שעות על גבי שעות ולדבר, לאחר כמה זמן הגעתי למצב שהסתכסכתי עם כל חבריי בגללה ופשוט לא היו לי חברים, הבנתי שאין לי ברירה זה לא משנה אם אני אוהב אותה או לא אני חייב להשאר איתה כי אם אעזוב אותה הרי שיצאתי קרח משני הצדדים ואשאר בודד לחלוטין.אפשר להגיד שנתקעתי. המשכנו את הקשר לעוד שנה ואחרי שנה של מאמצים אימצתי לי חברים חדשים בסגנון שאני אוהב. אני לא יודע, יש לי ימים שאני אוהב אותה בצורה מטורפת ורוצה לשים לה טבעת ונמשך אליה ממש חזק ויש לי ימים שפשוט אני מתכנן את הפרידה. אני מאמין שזה משתנה בגלל היחס שלה אלי היא פשוט חונקת אותי מתקשרת מלא לא נותנת לי שנייה להתגעגע מצידה שנהיה כל יום כל היום ביחד לא מעניין אותה מעגלים חברתיים רק אני והיא ביחד זה מה שהיא רוצה ואני לא מבין את זה פשוט. בעבר הייתה לי שיטה שכל פעם שהאהבה שלי נחלשה אליה הייתי מחזר אחריה כפול ואז היא הייתה פחות מראה אהבה (מרחיקו מקריבו) ושוב פעם הייתי מרגיש שאני אוהב אותה ממש. היום אני נמצא במצב שאני לא יודע אם להמשיך את הקשר הזה, הבחורה הזאת נראית מליון דולר יפיפייה עיניים יפות שיער חלק גולש ארוך רזה חזה גדול הכל אבל עדיין יש לי ימים שאני לא נמשך אליה כל כך ונמשך בצורה מטורפת לבנות אחרות. טוב לי איתה אין ספק היא סובלנית דואגת אכפתית לא נכנסת לעימותים מכירה אותי ואת העצבים שלי ויודעת איך לרסן אותי, יודעת לפנק, עוזרת לי בקשיים, עושה בשבילי הכל פשוט האישה האידאלית. יש לה מלא מחזרים ואני מפחד שאני מאבד פה משהו, שאולי היא בכל זאת הייתה האחת בשבילי ושאני אהרוס את זה ועכשיו אשחרר אותה לידיים של מישהו אחר, הרי כמה שירי חרטה על פרידות נכתבו כבר.. היא לומדת בשכבה שלי ולכן אני מאוד מפחד שאם נפרד זה יפגע לי ולה בלימודים ולכן אם נפרד זה יהיה רק כשנסיים בית ספר. אומרים שרק אחרי שאתה מאבד משהו אתה לומד להעריך אותו ואני רוצה להקדים תרופה למכה.מה אתם חושבים, מה עלי לעשות?..מצטער על החפירה, זה פשוט נשפך לא הרגשתי..תודה לעוזרים!!מצטער על הסיפור הארוך..זה פשוט נשפך לא הרגשתי..תודה לעוזרים!!אפשר להגיד שנתקעתי. המשכנו את הקשר לעוד שנה ואחרי שנה של מאמצים אימצתי לי חברים חדשים בסגנון שאני אוהב. אני לא יודע, יש לי ימים שאני אוהב אותה בצורה מטורפת ורוצה לשים לה טבעת ונמשך אליה ממש חזק ויש לי ימים שפשוט אני מתכנן את הפרידה. אני מאמין שזה משתנה בגלל היחס שלה אלי היא פשוט חונקת אותי מתקשרת מלא לא נותנת לי שנייה להתגעגע מצידה שניהיה כל יום כל היום ביחד לא מעניין אותה מעגלים חברתיים רק אני והיא ביחד זה מה שהיא רוצה ואני לא מבין את זה פשוט. בעבר הייתה לי שיטה שכל פעם שהאהבה שלי נחלשה אליה הייתי מחזר אחריה כפול ואז היא הייתה פחות מראה אהבה (מרחיקו מקריבו) ושוב פעם הייתי מרגיש שאני אוהב אותה. היום אני נמצא במצב שאני לא יודע אם להמשיך את הקשר הזה, הבחורה הזאת נראת מליון דולר יפיפייה רזה חזה גדול הכל אבל עדיין יש לי ימים שאני לא נמשך אליה כל כך ונמשך בצורה מטורפת לבנות אחרות. טוב לי איתה אין ספק היא סובלנית דואגת אכפתית לא נכנסת לעימותים מכירה אותי ואת העצבים שלי ויודעת איך לרסן אותי עושה בשבילי הכל פשוט אשת חייל. יש לה מלא מחזרים ואני מפחד שאני מאבד פה משהו, שאולי היא בכל זאת הייתה האחת בשבילי ושאני אהרוס את זה ועכשיו אשחרר אותה לידיים של מישהו אחר, הרי כמה שירי חרטה על פרידות נכתבו כבר.. היא לומדת בשכבה שלי ולכן אני מאוד מפחד שאם נפרד זה יפגע לי ולה בלימודים ולכן אם נפרד זה יהיה רק כשנסיים בית ספר. אומרים שרק אחרי שאתה מאבד משהו אתה לומד להעריך אותו ואני רוצה להקדים תרופה למכה.מצטער על הסיפור הארוך..זה פשוט נשפך לא הרגשתי..תודה לעוזרים!!אני בן 18 יש לי חברה שנתיים, לפני שהכרתי אותה לא נמשכתי אליה והיא לא הייתה מסוג הבנות שאני אוהב היא הייתה ילדותית, שקטה וביישנית ואני אוהב בעלות בטחון עצמי גבוה, היא רצתה אותי מאוד ובגלל שהמצב שלי היה די יבש התפשרתי, עם הזמן הכרתי אותה והתאהבתי באופי שלה והיינו יכולים פשוט לשבת שעות על גבי שעות ולדבר, לאחר כמה זמן הגעתי למצב שהסתכסכתי עם כל חבריי בגללה ופשוט לא היו לי חברים, הבנתי שאין לי ברירה זה לא משנה אם אני אוהב אותה או לא אני חייב להשאר איתה כי אם אעזוב אותה הרי שיצאתי קרח משני הצדדים ואשאר בודד לחלוטין.שלום לכולםאני בן 18 יש לי חברה שנתיים, לפני שהכרתי אותה לא נמשכתי אליה והיא לא הייתה מסוג הבנות שאני אוהב היא הייתה ילדותית, שקטה וביישנית ואני אוהב בעלות בטחון עצמי גבוה, היא רצתה אותי מאוד ובגלל שהמצב שלי היה די יבש התפשרתי, עם הזמן הכרתי אותה והתאהבתי באופי שלה והיינו יכולים פשוט לשבת שעות על גבי שעות ולדבר, לאחר כמה זמן הגעתי למצב שהסתכסכתי עם כל חבריי בגללה ופשוט לא היו לי חברים, הבנתי שאין לי ברירה זה לא משנה אם אני אוהב אותה או לא אני חייב להשאר איתה כי אם אעזוב אותה הרי שיצאתי קרח משני הצדדים ואשאר בודד לחלוטין.
sahar
שכחתי לציין
⌄
שיש לי תאוריה, שהמצב הזה קורה בגלל חוסר שלמות עצמית עם ההישגים שלי ומי שאני, שמעתי פעם שקודם צריך לאהוב את עצמך לפני שאתה אוהב מישהו אחר. ויכול להיות שהכול שטויות ואהבה היא אהבה והיא נמצאת בכל מקום ללא תנאים. אני מבולבל כבר..שוב תודה לעוזרים!!
ד"ר אורן חסון
להחליט, כשתהיה שלם עם ההחלטה
⌄
סהר יקר,
יתכן שגם לתאוריה שלך יש חלק בזה. יתכן. אבל מצד שני, אתם בני 18, ויצאתם שנתיים, ועברתם הרבה. יתכן שבסופו של דבר תחליט לשים לה טבעת, ויתכן שלא. אבל בהיותך עדיין צעיר, והבגרות והצבא לפניך, ואתה עדיין לא עצמאי, אין סיבה מיוחדת שלא תהיה סבלני. אתה לומד, בעשייה, מהי זוגיות, וגם אורך רוח, וגם לקבל החלטות חשובות. אבל לא הכל צריך להחליט מייד. כפי שכתבת – אולי עכשיו זה לא הזמן הנכון. אז אל תמהר בהחלטות שלך. אם יש עוד דברים שצריך לקחת בחשבון, קח גם אותם בחשבון. ואם בהמשך תבין שאתה לא יכול יותר, אני מניח שתתלבט פחות. ואולי תחליט בדיוק את ההפך – שזהו, ואתה מפסיק "עם השטויות" (המחשבות שנודדות), אז תפסיק עם השטויות. כשתרצה חזק את אחת משתי האפשרויות, התמונה תהיה יותר ברורה, ותהייה שלם עם זה.
sahar
תודה !! אתה עושה פה עבודת קודש!!:))
⌄
(הודעה ללא תוכן)