זוגיות פרק ב': מורכבות ואתגרים

תאריך פנייה: 06.05.2013 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
פרק ב
קשיים
06.05.2013 • 17:23

שלום
אני בת 36 +2 בפרק ב עם בן זוגי +3חיים ביחד כבר 3 שנים ,בן זוגי לא רוצה ילדים משותפים וכל הזמן מתעקש שהילדים יהיו אצלו שהם חוזרים לאימם אף יושב על הקו ללא הפסקה ומחייג אליהםטוען שלא מרגיש אשמה שעזב את הבית אבל אני לא מבינה את האובסיסה שקיימת שאפילו הילד הקטן מגיע הוא ישן איתו במיטה ולא מפריע לו שאני בחדר אחרשוקלת מה לעשות והוא קשה ואף מתעצבן שמישהו מעיז להגיד משהו על הילדים שלו

ד"ר אורן חסון
מאמר על זוגיות פרק ב'
07.05.2013 • 22:24

פרק יקרה,
לא הבנתי את כל מה שכתבת, אולי בגלל שאין פיסוק במכתבך. ניסיתי לשוא צורות שונות של פיסוק. הבנתי את הרוב, בכל אופן. הדבר החשוב שלא הבנתי הוא מה זה אומר שהוא מתעקש שהילדים יהיו אצלו. מתי? כשהם אצלו? זה נראה לי טבעי, ולכן לא ברור לי על מה את מתלוננת כאן. כשהם אצל אמם? אני מניח שהם שם כשהם שם, והוא מדבר איתם.ראי, יש לו שלושה ילדים. אני לא יודע כמה זה עולה לו. בנוסף לשלושה שלו, הוא בבית לפחות חלק מהזמן עם שניים נוספים (שלך). כך שבהחלט יתכן שהוא לא רוצה עוד, בגלל כל אחת מהסיבות הללו. יש ביניכם קונפליקט, כי את רוצה עוד. האם כי את רוצה עוד ילדים כי יש לך עוד אהבה לחלק? האם כי את רוצה ילדים משותפים איתו ולחוות איתו הורות, מה שלא עשית איתו עדיין? האם כי ילדים משותפים איתו יבטיחו בעינייך את אהבתו לאורך זמן? כך או כך, הוא יישאר וימשיך לאהוב את ילדיו. מנסיוני, יתכן שבמצב הנוכחי ילד משותף יהיה יותר שלך מאשר שלו, לפחות בכל פעם שהילדים שלו יבואו אליכם, וכן, בגלל שהוא מרגיש מחוייב אליהם, עם או בלי רגשי אשם.פרק ב' הוא לא קל, כי הוא כולל מורכבות גדולה של מחוייבויות קודמות, ובעלות מרכיב רגשי חזק מאד. את מוזמנת לקרואמאמר של בנושא זה, על זוגיות פרק ב'.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083