זוגיות עם ילדים: טיפים והתמודדות

תאריך פנייה: 06.06.2015 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
ליאת
חתונה
06.06.2015 • 16:09

היי,שמי ליאת ,רווקה, בת 29 וחצי.
בעוד כחודשיים וחצי אני אמורה להתחתן עם בן זוגי,גרוש בן 40 עם שני ילדים,שאותם אנו רואים לפחות 3 פעמים בשבוע .
עליי לציין שבן הזוג שלי הוא איש מקסים,מפנק,מכבד ואיך אומר? כל אישה הייתה חולמת על גבר כמוהו.
מה שכן.. ולצערי אני מבינה זאת רק עכשיו... הסטטוס גרוש עם שני ילדים זה נתון שבהחלט משפיע על כל חלקה טובה בזוגיות.
אני כרגע מצויה במעין דילמה... להתחתן עם האדם המקסים הזה שמביא איתו עבר לא פשוט עבורי.. או לסיים הכל בגלל האי שקט שמצוי אצלי כל הזמן.
אני באמת לא יודעת מה לעשות.. מאחר ולא פשוט לי לקום ולפרק הכל.. חתונה שכולם מצפים לה,בית שאנחנו גרים בו יחד.. גם הלבד דיי מפחיד אותי אבל מודה- אני לא שלמה ב100 אחוזים לעשות צעד כזה.
מה אני אמורה לעשות?
אציין כי עד לפני חודש לא ממש חששתי מזה ולכן דיי זרמתי עם ענין החתונה אבל כרגע מתחיל הלחץ והרצון להגיע להחלטה של כן או לא.
אשמח ליעוץ בענין.

ד"ר אורן חסון
נישואים של פרק א' עם פרק ב'
07.06.2015 • 00:30

ליאת,חתונה עם בן זוג שמגיע עם שני ילדים משלו, זה באמת מפחיד. זה לא אומר שזה לא אפשרי, אבל זה באמת מציב כמה מכשולים בדרך, ובאמת הרבה מאד תלוי בו. לפי תאורך, העובדה שהוא מקסים, מפנק, ובעיקר חשוב שהוא מכבד אותך ואת רצונך, ויש לו סבלנות גם אליך וגם לילדים שלו, היא יתרון גדול. החלק האחר, תלוי בך ובחששות שלך. כאמור, יש להם סיבות, אבל אפשר לקיים זוגיות נפלאה גם בתנאים האלה, והרבה תלוי ביכולות שלך. אנא ראי אצלי באתר הסבר על הקושי שלזוגיות פרק ב' (אצלו היא פרק ב'), אשר בעמודה השמאלית של הדף, ואחר-כך עברי גם לקישור אל המאמר: איך להתחיל נכון זוגיות של פרק ב'?יש לך בן זוג נפלא, ואת צודקת - לא רצוי לוותר על בן זוג כזה כל כך בקלות. עם זאת, בשל כל הצרכים המיוחדים של זוגיות שכזו, ובגלל הרגישות המיוחדת שאת מרגישה אצלך בשל החששות הללו, אפשר לשקול גםטיפול זוגי, מבלי לפחד ממנו, גם אם אתם בתחלת הדרך, ואולי אפילו דווקא כי אתם בתחילת הדרך, וזה יועיל הרבה יותר - גם להבנת המורכבות, וגם לעזור לכם להעלות על פני השטח דיאלוג חשוב ביניכם שיעזור לכם בהמשך הדרך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
ליאת
נישואים של פרק א' עם פרק ב'
27.06.2015 • 16:01

הלכתי עם הלב וביטלתי...ומודה,לא קל לי בכלל...אבל מניחה שזה לטובה.
תודה על העצה.. למרות הכל.