זוגיות: מציאות מול חלומות

תאריך פנייה: 27.06.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מתלבטת
לא מעניין לי
27.06.2011 • 01:17

כיום אני נמצאת בקשר עם חבר שלי כבר במשך חצי שנה. כיף לנו במגע,יש לו תכונות טובות שמאוד מוערכות בעייני ובאמת שאני אוהבת אותו.הבעיה היא, שאני טיפוס שקט יחסית ובשיחות אני הצד הפחות יוזם. הוא גם טיפוס שקט ולכן אני לא מרגישה שאני יכולה לדבר איתו שיחות שנמשכות שעות , שאני הכי מחוברת אליו מהבחינה הזאת ושיש ביננו זרימה לגמרי טובה.יש לי ידידים שאיתם השיחות הרבה יותר זורמות,מצחיקות ומהנות שיכולות להמשך כמה שעות טובות. זה מציק לי גם כיום וגם כשאני חושבת על העתיד אם נתחתן ונגור יחד ואז חלילה יהיה לנו משעמם. מה עליי לעשות? זאת סיבה מספיק טובה לפרידה?

ד"ר אורן חסון
השלמת חסכים בחוץ?
27.06.2011 • 11:03

מתלבטת יקרה,
יש לא מעט נישואים הבנויים על מערכת יחסים שאינה "סימביונטית", שבה בני הזוג לא "עושים את הכל ביחד", כפי שאנחנו חולמים, לפעמים, שיקרה, בחלומות הרומנטיים והאידיליים של זוגיות שיש לנו. זה לא קורה כי לא כל אחד בנוי לזה, וכי לא תמיד אוהבים בדיוק את אותו הדבר, או פתוחים או בעלי סבלנות לדבר על אותם דברים. וכך, נשים לא מעטות יודעות שעם הבעל הן מקבלות שיחות ודיאלוג והבנה ותמיכה בדברים מסויימים, ועם חברות, בעניינים אחרים ובאופן אחר, וכך הן משלימות את עולמן. כשמוכנים לקבל את העובדה שהעולם אינו מוכן להתנהג על פי החלומות שלנו, אפשר לקבל פתרונות יצירתיים יותר. ולכן השאלה שאת צריכה לשאול את עצמך היא אם הזוגיות שלך איתו היא טובה ותומכת, ואם יהיה לך איך להשלים את החסכים בעזרת חברות וידידים, ואם שניכם תצליחו להתמודד עם זה בשלום לאורך זמן, ובאהבה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083