זוגיות חדשה: מה לעשות?

תאריך פנייה: 27.03.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
חסוי
האם אני לא בסדר?המשך
27.03.2006 • 17:22

אני גם מוכרח לציין שפעם אפילו ניסיתי להיפגש אם הבחור כדי להכיר אותו וכשהיינו אצלו היא גם התעלמה ממני לגמרייייי כאילו שלא הייתי שם אני מודה שגם לי יש חסרונות וקינאתי אבל בסוף התברר לי כאילו היא בעצמה אמרה לי שאם היא הייתה צריכה לבחור ביני ובינו היא הייתה בוחרת בותודה חסוי

ד"ר אורן חסון
אתה לומד אותה. תחליט אם זה טוב לך.
27.03.2006 • 19:18

חסוי יקר,
אתה יוצא איתה רק חודש, וכבר מנסה לשנות לה סדרי עולם. גם אם יש לה קשר קודם קרוב שמפריע לך, היא עדיין לא יכולה להיות מחוייבת לך מספיק כדי שתשנה לה את סדרי העולם שלה. אם זה לא מתאים לך, תיפרד ממנה. אבל אם אתה מעוניין בה, תן לה להתחבר אליך קודם, לפני שתנסה לגרום לה להפרד מידיד ותיק, או להקטין את מינון הפגישות איתו.זה צד אחד של העניין. הצד השני הוא שהיא כנראה מוכנה לפגוע בך, על-ידי התעלמות ממך כשאתם בחברתו של אותו ידיד. היא חוששת יותר לפגוע בו, על-ידי הפגנת קירבה אליך (ואולי עשתה זאת דווקא כדי להרגיז אותך). כך או כך, גם היא כנראה לא בוגרת מספיק כדי לדעת מהו האיזון הנכון הנדרש כדי ליצור זוגיות בריאה שיש בה נתינה הדדית ודאגה לרצונו של בן הזוג.היכן בדיוק אתם נמצאים בין הקינאה ה"פרימיטיבית" שהיא טוענת שיש לך, לבין הנכונות שלה להכאיב לך ולא לוותר על הקשר הקודם שלה (ואולי לשמור אותו על אש קטנה), לא ברור. ברור הוא שלא ידעתם ליצור איזון נכון בין הדברים. לפיכך, תחליט אם זה מתאים לך או לא. אתם בסך הכל חודש ביחד, אתה לומד להכיר אותה, ובעקבות מה שאתה לומד, טבעי לעשות החלטות.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083