זוגיות: המתירנות מבלבלת

תאריך פנייה: 27.03.2006 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
רונה
דעתך חשובה לי
27.03.2006 • 23:59

אני רווקה בת 36 מעונינת להכיר גבר לקשר רציני של זוגיות אוהבת והקמת משפחה,מבחינת החינוך והערכים שלי- אני רוצה להכיר את הגבר ולבנות בסיס של קרבה רגשית והערכה לפני שיהיה קשר מיני, כי חשוב לי שהמין יהיה חלק מהאהבה החיבור -האינטימיות (אני נוטה להתאהב חזק כשאני בקשר מיני )כשאני נמשכת לגבר אני יכולה להנות מקשר פיזי איתו מיד גם בלי אהבה, אבל כעת אני מחפשת קשר רציני ולכן מעדיפיה לחכות ולראות שזה הדדי ומשמעותי לשנינו.יש לי חברה שהכירה משהו ובאותו ערב שכבה איתוו ומאז הם בקשר 3 חודשים ונראה שהולך להם טוב,אני לעומת זאת הכרתי גבר מדהים והיה בינינו תשוקה מדהימה והתאהבתי בו וללא יכולנו להפרד זה מזה אבל לא היה לזה המשך לאחר 2 פגישות למרות שאמר לי שאני מאוד מוצאת חן בעיניו. האם ברח והעדיף אחרת בגלל שלא הסכמתי לשכב איתו? והאחרת הסכימה ( מי שהכיר בינינו סיפר לי שהוא אמר עלי שאני שמרנית ושמישהי אחרת "תפסה אותו" ), אני שמרנית כי לא הסכמתי לשכב איתו לאחר 2 פגישות? מאוד רציתי אותו אבל רציתי לחכות ולהכיר אותו. האם אני טועה? האם גבר רציני היה מוותר על אשה שמוצאת חן בעיניו רק כי לא שכבה איתו? הוא לא יכל להמתין?איך עליי לנהוג בפעם הבאה שתהיה לי משיכה ממגנטת לגבר שאני רוצה לקשר רציני? אני יודעת שאין כללים ולא כל הגברים אותו דבר אבל אני כבר מבולבלת,כי חבל לי שפספסתי אותו מרוב שרציתי שזה יהיה עם אהבה ולא רק תשוקה ונשארתי בלי כלום, תעזור לי אני לא יודעת איך להתנהג - אני רק יודעת שלי לא מתאים לשכב עם כל גבר רק בגלל שאני נמשכת אליו-ובכל זאת איך ליצור קשר וקרבה ולא למהר עם המין עד שיש קשר רגשי?

ד"ר אורן חסון
להמתין עד שיהיה תוכן נוסף, פרט לסקס
28.03.2006 • 21:43

רונה יקרה,
לזוגיות יש שני צדדים. אני לא יודע אם הוא ברח לך משום שהיית "שמרנית" מדי בעיניו. אבל יכול להיות שאם היית שוכבת איתו, הוא לא היה מוכן להיות איתך כי את מתירנית מדי לזוגיות מחייבת. אולי בכלל הוא לא מעוניין בזוגיות מחייבת כך או כך, ואולי היה שמח לשכב איתך, אבל גם היה שמח לעזוב אחר-כך.את מחפשת כרגע מישהו שיהיה רציני כלפייך, כלומר, שירצה אותך מספיק כדי לחכות שבוע עד הסקס (או ארבע פגישות, או שמונה, היכן שתשימי את הגבול). אז יכול להיות שבדרך תפסידי גברים שלא רוצים אותך מספיק, ושהיו עוזבים אותך אחרי שלושה חודשים של שכרון חושים.את צודקת שכל זה מבלבל. המתירנות מבלבלת גם את הגברים וגם את הנשים. את הגברים, כי קשה להם לוותר על סקס קל כשהוא נמצא בפתח אצל מישהי אחרת, ואת הנשים, כי הן רוצות גבר שירצה אותן יותר, ולאורך זמן. אני לא בטוח שאת צריכה להמתין עד שתתאהבו זה בזו עד כלות, כי אז הוא באמת עלול לברוח לך בדרך, אבל כנראה שזה כן הדבר הנכון להמתין עוד קצת, כדי שיהיה ביניכם תוכן נוסף. ובבלגן הזה, כנראה שאין נוסחת פלאים, ובהחלט יכול להיות שכן נהגת באופן המתאים.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
חיים
להמתין עד שיהיה תוכן נוסף, פרט לסקס
01.04.2006 • 23:03

שלום.
אני מבקש לשאול את ד"ר חסון אם הוא לקח בחשבונו שהגברת הרווקה היא בת 36, וכנראה זהירותה היתרה מיחסי מין מהירים, הייתה בעוכריה?

ד"ר אורן חסון
סטריאוטיפים ללא מושג קלוש
02.04.2006 • 01:19

חיים יקר,
מה שכתבת כאן הוא אמירה מרושעת וסטריאוטיפית. אתה מתייחס לסטריאוטיפ, ולא לכך שאתה מדבר על אדם שאין לך מושג קלוש על חייו. וברגע, הפכת אותה למודל של מישהי שלא יודעת ליצור קשרים, ושלבטח לא עשתה זאת מעולם בפגישה ראשונה או שנייה. וברגע, גם הפכת את הראייה שלך לסטריאוטיפית, של גבר שחושב על מה שהוא עלול להפסיד אם נשים יחכו שבוע-שבועיים לפני הסקס, או של גבר שלא מוכן לקבל לא בפגישה השנייה, ועוזב. מי שעושה זאת מסיבה זו בלבד, אינו מחפש קשר רציני. העובדה היא שלא כל הגברים מצפים לסקס בפגישה ראשונה ושנייה, ולפעמים דווקא גברים מואסים בסקס מיידי וממתינים קצת, מתוך תקווה שקשר יחזיק יותר זמן מעמד.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083