זוגיות: גברים, אינטרסים והזדמנויות

תאריך פנייה: 12.04.2015 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
נירה
נמאס לי להשאר לבד!
12.04.2015 • 01:59

שלום
דר' חסון,אני בת 37, רווקה.כל הדייטים שהכרתי עד עכשיו לא הצליחו.....משום מה אני בוחרת את הגבר הלא יציב, או זה שלא יודע מה הוא רוצה מעצמו.רוב הגברים שהכרתי התחילו בזה שניסו להכניס אותי למיטה בלא הצלחה, וכשראו שאני בחורה רצינית וחזקה, רצו להמשיך לקשר רציני...הגיעו למצב שלא ניסו לרגע לשלוח ידיים או לנשק, אלא ביוזמתי.בהתחלה הכל יפה והם מתלהבים מהמראה שלי.אבל משום מה משהו היה מתפקשש בדרך!בסופו של דבר נשארתי לבד.לא יודעת למה אני בוחרת את הגברים הלא יציבים האלה...חוששים ממחוייבות....או לא עקביים, מדברים רק על עצמם בלי יכולת הקשבה לצד שלי ולרצונות שלי. אולי אני מפגינה חולשה? אולי אני צריכה להיות יותר נוקשה?אני רוצה להכיר גבר רציני באמת, 1 שיואהב אותי ללא תנאים, וללא אינטרסים ( למרות שאין אדם שחף מאינטרס כזה או אחר).איך אני עושה את זה?איך אני מושכת אל עצמי גבר רציני שיודע מה הוא רוצה מעצמו, 1 שמחפש אהבה וזוגיות יציבה לאורך שנים?!אני רוצה להכיר גבר שיתאהב במי שאני, כלומר בפנימיות שלי ולא בחיצוניות שלי, שדבר זה חוזר על עצמו פעם אחר פעם.דר' תעזור לי, כי נמאס לי להיות לבד.

ד"ר אורן חסון
הזדמנויות חדשות
13.04.2015 • 20:07

נירה יקרה,
כתבת שאת בוחרת גברים שאינם יציבים. מה שאומר שבשלב מסויים הם היו אלה שהחליטו לעזוב. האם זה נכון? ואולי את היא זו שעזבה קודם, כאשר הסימנים של התמסרות לקשר ולזוגיות נחלשו, או לא היו מספיק חזקים לטעמך? האם זו הפגיעות שלך?אין דבר כזה שמישהו יאהב אותך ללא תנאים וללא אינטרסים. אין דבר כזה! גבר שיאהב אותך, יעשה זאת כי זה עושה לו טוב שלך טוב, ואפילו זה אינטרס. הוא ירצה אותך כי השהות איתך עושה לו טוב ונעים, וזה אינטרס. כי הוא יחשוב שאת יכולה להיות אשה טובה ואמא טובה, וזה אינטרס. האם את תאהבי מישהו ללא תנאים? בודאי שלא. והנה לראייה התנאי שלך: שיאהב אותך ללא תנאים. גם לך יש אינטרסים, שהם אהבה, ומשיכה, ויציבות, ודיאלוג פורה ומבין, והגנה ללא תנאי גם אם אולי תהיי לפעמים קצת אגואיסטית. אלה הם דברים שכל אחד רוצה, וטבעי שגם הצד השני ירצה אותם.נירה, אני לא יודע מה קרה בינך לבין אותם גברים, מה עשית נכון ובמה הם שגו, ומדוע לא מצאת את האדם הנכון, או לא ידעת לזהות אותו. אני מבין את הצרכים שלך, הם אמיתיים, חשובים ובסיסיים. אם היית מגיעה אלי לטיפול, היינו עובדים על הצרכים, על החרדות ועל הקבלה העצמית ושל אחרים (העצמית בפרוש חשובה יותר, כי בלעדיה קשה לבטוח באחרים), ואולי גם על ההימנעות מנסיונות, או הנסיגות המוקדמות, ועל התקשורת עם בני זוג. אולי נכון שתחפשי לך משהו כזה, כדי לפתוח את עצמך להזדמנויות חדשות.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083