התרחקות בזוגיות: מה לעשות?
פלוני
זוגיות שנחלשת איך לעבור את זה?!!?!?
⌄
שלום
אני בן 21 וכבר שנה עם חברה שלי שהיא בת 20 אני אוהב אותה מאוד ומרגיש שבזמן האחרון היא מתרחקת, כבר לא נפגשים כמעט כל יום ורואים אחד את השני רק בסופי שבוע כמעט. הסקס בזמן האחרון ניהיה ממש גרוע מצידה היאהיא כל הזמן אומרת שלא בא לה ומנסה להתחמק אני מנסה להבין למה ולא מצליח דיברתי איתה על זה וגם נתתי לה זמן להירגע עם הסקס אבל עדיין אין שיפור. חשוב להגיד שאני מאוד מפנק בכל דבר שאני עושה איתה בין עם זה ביום יום ובין עם זה במיטה,בבקשה תנסו לעזור לי אני ממש אוהב אותה ולא יודע איך לפתור את זה!זאתי בחורה שלא תבגוד בי וגם וידאתי את זה.ככה שאני כבר לא יודע מה לעשות עם להתרחק ממנה או פשוט לעשות רק מה שהיא רוצה
ד"ר אורן חסון
להבין את הסיבה, ולנסות להתמודד
⌄
פלוני יקר,
אני מניח שאתה מרגיש שזה אולי סיום, וחושש ממנו. אלא שגם אם אתם מתרחקים יותר בזמן האחרון, אתם עדיין ביחד. אולי היא עוברת קשיים אחרים כלשהם, ומכאן העניין, ואולי היא באמת רוצה להיפרד ולא יודעת איך לומר. אני חושש שתצטרך לדבר איתה בגלוי, ולשאול אם יש בעיה. ונסה לעשות זאת מתוך הבנה לצרכים שלה (שאל עליהם – שאל מה קורה לה, כי אתה רואה שמשהו עובר עליה, ומבלי לומר בהכרח שאתה רואה שהיא נמנעת ממך), כי הם חשובים לך, ולא מתוך הפגיעה שלך. אם היא רוצה להמשיך אתך, ואולי גם אם היא מתלבטת, תקל עליה בכך יותר מאשר אם תבוא פגוע ומאשים.