התקרבות ואי-ודאות בזוגיות
אמירה
מבולבלת
⌄
אני אישה בת 30 עם 2 ילדים נשואה 10 שנים לבעל אוהב ומקסים.לאחרונה גיליתי שהוא בוגד בי מכיוון שהרגשתי משהו מוזר. דרך הטלפון התכתבות ותמונות. פניתי אליו והודיתי שראיתי. בהתחלה ניסה להפיל עליי את האשמה שאני מחטטת וזה לא בסדר. התעקשתי שזו לא סיבה. שחיטטתי כי הרגשתי שהוא מתרחק ממני. העלינו את הנושא לדיון והבהיר לי את הדברים. ויש כמה דברים שהוא צודק מהם. ההתעסקות עם הילדים, חוסר תשומת לב שלי אליו (גם אם זה ללא כוונה), לחץ בעבודה וכד'. סלחתי לו. למרות שהיה קשה לי. ונכון גם היום לפעמים בוכה ביני לבין עצמי.לפני שבוע מצאתי בכיסו טבליות של לויטרה . מין כדור לשיפור הזיקפה. ושתקתי. אבל שמה עין. טען שזה של חבר ובסוף התברר לי שהיה אצל אורולוג ושהוא קיבל זאת דרך מרשם רופא ולא על דעת עצמו. לא היתי נודניקית כי אני יודעת שלהודות בזה זה פוגע באגו הגברי שלו. ושמתי לב שלפעמים כן יש לו בעיה להגיע לזיקפה כשהוא ביחסי מין איתי. אני לא רוצה להרוס את הבית שלי. אבל מצד שני כל מיני סימני שאלה שעולים לי בראש לא מרפים ממני. החזרתי את החפיסה למקום.האוטו שלו עבר תאונה. ומשום מה העביר את חפציו שהיו שם לארון הבית בקומה התחתונה. כשפתחתי כדי לעשות סדר מצאתי קופxת קונדומים פתוחה. נשארו בה 6. לא יודעת מתי היא נקנתה ומה השימוש האחרון בה.מה לעשות???? להעלים עין ולבדוק אותו? לראות אם הקונדומים ייחסרו בימים הקרובים ולפי זה לפנות אליו? לא רוצה לפנות ולהתלהם סתם ובסוף אצא הטיפשה. לא מוכנה לוותר עליו. אבל מצד שני קשה לי. לבדוק מתי הוא יקח את הגלולה ההיא ולראות אם היא נועדה לי אם והוא יקיים יחסי מין איתי באותו ערב??כבר לא יודעת איך לנהוג עזור לי.
אמירה
מבולבלת
⌄
אודה שבינתים מולו אני משתדלת להתקרב אליו כמה שיותר. והוא גם כן. מראה לו שתמיד איכפת לי ולומר את האמת גם הוא. כל מה שאני רואה בינתים אני מנסה להעלים עין. השאלה אם להמשיך להתנהג כך ולראות איך הדברים מתקדמים. או לפתוח את הפה ולהרוס שוב את מה שנרקם לו מחדש ולאט לאט.