התקף לב בזוגיות: מה עושים?
אלמונית 2011
פרשת דרכים
⌄
שלום
ד"ר חסוןאני נשואה אוטוטו 11 שנה עם ילדה בת שנתיים (לאחר שנים של טיפולים)הבעיה העיקרית היא שהזוגיות ,זה התחיל בהתקף לב שעבר ולאחר מכן לידת הילדה ומאז הזוגיות והיחסים שלפני כן היו נהדרים,היינו חברים טובים צוחקים ,מבלים ומדברים על כל דבר שבעולם,לזוג שאין בנינו כלום כולל יחסי מין (שהיו המפתח לתקשורת הנהדרת שבנינו,כך אני חושבת)כבר תקופה ארוכה שאין יחסי מין בנינו ,גם מפאת בעיות בגלל התקף הלב וגם לדעתי מחוסר רצון או חשק שלו , דיברנו כבר מליון פעם על הנושא והיום אני מרגישה שאני בפרשת דרכים שלא יודעת מה לעשות אם לקום וללכת או לנסות עוד קצת, ביקשתי ממנו שנפנה ליעוץ זוגי והוא לא מוכן (טוען שהיה שם ,הוא גרוש ושזה לא יתן לנו פיתרון)מעבר לכך הוא בזמן האחרון מקצין כל דבר והופך עכבר לפיל דבר שמאוד מעצבן אותי וגורם לי להיות חסרת סבלנות, אני לא מסוגלת לחשוב על ל"בגוד " בו לא רוצה לחיות חיים כאלה ודבר נוסף שמפריע ,יש לי תחושה שהילדה מרגישה את הריחוק בנינו את חוסר התקשורת דבר שמאוד מפריע לי (ויכול להיות שאני סתם חושבת כך, לא יודעת)אשמח לקבל חוות דעתך
ד"ר אורן חסון
יעוץ זוגי לבד?
⌄
אלמונית יקרה,
כתבת "התקף לב", ולא אמרת אם זה שלך, או שלו. אני מניח, מבין השורות, שזה שלו. אם זה נכון, הוא ללא ספק מרגיש גם פחות ראוי, ולכן אולי גם פחות בטוח בך. זה בטוח לא עושה לו טוב, וזה שזה לא עושה לו טוב, ומשפיע על ההתנהגות שלו בהתאם, לא עושה לך טוב.רצוי ללכת ליעוץ, כי אתם הולכים ומאבדים זה את זו, וזקוקים לא רק לאוזן קשבת, אלא גם למי שיעזור לכם למתן את התחושות הלא טובות הבאות מהאכזבות שלכם, מעצמכם, ומהחיים. אם הוא ימשיך לסרב ללכת ליעוץ, לכי לבד. אנא ראי אצלי באתר את התייחסותי להליכה לבד ליעוץ זוגי,כאן, בתחתית הדף.