התקדמות בקשר: מה יכולה להיות הסיבה?

תאריך פנייה: 29.03.2011 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
יעל
מה לא בסדר?
29.03.2011 • 02:30

יש לי חבר חדש יחסית. שנינו בני 23. העניין הוא שהוא לא מנסה להתקדם מבחינה מינית בכלל. אנחנו יוצאים הרבה ומדברים, מתחבקים ומתנשקים, אבל הוא לא מוביל לשום דבר מיני מעבר.ייתכן שאין לו נסיון, אני לא יכולה לדעת ואני לא רוצה לשאול, אני יודעת שהיו לו חברות בגיל צעיר יותר בעיקר ולתקופות קצרות יחסית. האם זו יכולה להיות הבעיה?זה לא היה מפריע לי לו לא הייתי חושבת שיכול להיות שהוא פשוט לא נמשך אליי(ואולי הוא הומו בכלל? לפעמים הוא נראה לי טוב מדיי כדיי להיות סטרייט)איך מבינים מה הבעייה? הוא אומר שאני מוצת חן בעיניו, אבל לא מנסה להתקדם, וזו פעם ראשונה שזה קורה לי בקשר.אשמח לשמוע מה יכולות להיות הסיבות לתופעה כזו..תושה :)

ד"ר אורן חסון
איך לבדוק
30.03.2011 • 00:43

יעל יקרה,
אני לא יודע. יכול להיות שהוא מכבד אותך ורוצה לתת לך את הזמן. יתכן גם שבעקבות נסיונות קודמים שלו הוא רוצה להתקדם לאט כדי שהקשר ייבנה טוב לפני הסקס, אולי כי הוא רוצה בך ויודע שסקס מהיר מוריד לו מהרצון להמשיך להיות ביחד. אולי. ואולי הוא אכן חסר נסיון וחושש שתדעי זאת, אז הוא מעכב את ההתחלה. במילים אחרות, אני לא יכול לדעת. כתבת שהוא חבר חדש "יחסית", שאני לא יודע כמה זמן זה יחסית, וגם לא מה החינוך והמסורת שממנו אתם מגיעים: במסגרת החילונית העירונית, אם את מדברת על חצי שנה ביחד, זה באמת הרבה זמן, אם את מדברת על חודש, אז אולי נכון כל מה שכתבתי למעלה. במקרה האחרון, תני לזה עוד קצת צ'אנס, ואם זה מתעכב – מתישהו יגיע הזמן שתדברי איתו. ונסי לעשות זאת עם הרבה אמפתיה ונסיון להבין, מתוך הנחה שאולי יש בעיה שאת רוצה לעזור לו לפתור, למען שניכם, ולא מתוך פגיעה. אם קשה לו לדבר על זה, או שאת מרגישה שהוא מתחמק בשיחה הראשונה על זה, הניחי לו. הוא לפחות יבין את הרמז. ואם יעברו עוד שבוע-שבועיים ללא התקדמות למרות שקיבל, לכאורה, אור ירוק, תצטרכי לנהל שיחה יותר מעמיקה, והפעם מבלי לוותר אלא להבין. שוב, לא מתוך פגיעה, אלא כי זה הצורך שלך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
לדעתי
מה לא בסדר?
03.06.2011 • 13:24

תשמעי, או שהוא בתול או שהוא פשוט לא רוצה למהר איתך כי הוא מכבד אותך יותר מדיי ולא רוצה לפגוע בך...זה נכון שאין הרבה גברים כאלה בימינו ;-) אבל תתני לו את הזמן שהוא צריך, ורק ככה תוכלי לראות מה קורה באמת... אבל אל דאגה לא נראה לי שהוא לא נמשך אלייך אחרת הוא לא היה מושך ת'זמן אלא פשוט נפרד ממך וזהו.שיהיה בהצלחה :)