התעכבות בתשובה: מה יכול להיות?

תאריך פנייה: 14.08.2011 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
שלומיקו
צריך עזרה לגבי משהו שאני לא מבין
14.08.2011 • 14:56

בילדות הכרתי בחורה וחזרנו איכשהו לדבר דרך המחשב החלפנו מספרים נפגשנו גם ישבנו הכול טוב ויפה הקפצתי אותה הביתה אם אוטו ולפני זה סיכמנו שלמחורת נפגש אמרתי לה דברי איתי היא אמרה לי דבר איתי גם יתקשרתי עלייה ושלחתי לה הודעה והיא לא חזרה עליי מה אני אמור להבין מכול זה שהיא מסננת אותי או שאני צריך לוותר או שלנסות עוד פעם לתקשר או לשלוח הודעה עוד איזה 4-5 ימים טובים? אבל בתת מודה שלי לא צריך לתקשר עד שהיה תגובה ממנה זה נכון לתנהג ככה מהצד שלי?

ד"ר אורן חסון
כשלא יודעים, באמת קשה להבין.
15.08.2011 • 18:30

שלומיקו יקר,
האפשרויות הן באמת שאו שהיא מסננת אותך, או שיש לה סיבה חשובה שבגללה היא מתעכבת. לי אין דרך לדעת מה נכון יותר. אם היא חשובה לך, שווה לנסות שוב, ולבדוק מה קורה. המינימום הוא שתקבל דחייה מנומסת יותר או פחות, והמקסימום – תקבל תשובה סבירה, כמו הטלפון שהלך לאיבוד, או משהו משמעותי שקרה והסיח את דעתה, או לא איפשר לה זמן וכוח לבניית קשר חדש.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
שלומיקו
כשלא יודעים, באמת קשה להבין.
15.08.2011 • 22:34

שלום
דוקטור אלון תודה על התשובה פחדתי קצת ליראות רדפן אחרייה אז תראה מה כתבתי להאני יגיד לך תאמת לא יודע אם זה היה צעד חכם כול כך מהתחלה שנפגש כי יש מישהי יחסית חמודה שאני בקשר איתה עכשיו והיא דיי מוצחנת בעייני בכול מקרה שהיה לך בהצלחהוהתגובה שלה ככהחח תודה שיהיה גם לך בהצלחה גם אני לא יכולתי להיפגש כי הייתי חולה לא נורא שיהיה לך בכל מקרה בהצלחה תמיד היה לי נחמד לראות אותך אחרי הרבה זמן D:איך אני יכול לצאת מהתמונה הזאת שהרכבתי לעצמי?

ד"ר אורן חסון
תמונות בקושי
17.08.2011 • 09:33

שלומיקו יקר,
מכיוון שהתמונות שלך בקושי קיימות, אני סומך עליך שתדע לצאת ממה שצריך, אם תצטרך בכלל לעשות משהו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083