התנהגות שותף: סיבות אפשריות

תאריך פנייה: 31.10.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
זיוה
יעוץ
31.10.2006 • 09:42

ד"ר אורן חסון שלום רבלפני כ שבועיים יצאתי עם חברה שלי בערב למועדון (החברה נשואה עם ילדים) לפני שהלכתי למועדון מאוד רציתי שהחבר שלי גם כן יבוא איתנו אך הוא סירבבבוקר למחרת התקשרתי לחבר לספר לו אך היה, הרי ברור לכולם שבדיסקוטקים כל אחד מנסה להתחיל עם בחורות ולאף אחת לא רשום על המצח שיש לה חבר או היא אישה נשואה ואל תתעסקו איתהבמהלך הערב ניסה להתחיל איתי בחור בן 26 (ואני בת 33) מפה לשם שוחחנו ואמרתי לו שיש לי חבר ואת גילי והאמת שדיי התרשמתי המבחור ומהעיסוק שלו ומהחיצוניות שלווחשבתי לעצמי להכיר לבחור הזה את אחת מהידידות של החבר שלי ביקשתי ממנו את הטל שלו הוא אמר שיש לו נסיעה בעוד מס' ימים והבחור ביקש את הטל' של אותה ידידה של החבר שלי שרציתי להכיר לו אמרתי לו שאני צריכה קודם לישאול אותה. אח"כ הבחור אמר לי אז תביאי את שלך והאמת שבתמימותי נתתי את מס' הטלפון שלי (בכדי שאוכל להעשות את הליך השידוך כיביכול) סה"כ לעשות טובה וכשסיפרתי את המקרה לחבר שלי הוא ממש זעם ופשוט לא מבין את צורת החשיבה שלי.אם אכן רציתי להתחיל אם אותו בחור האם היתי מספרת לחבר שנתתי את הטלפון שלי?או אך מבחינת הגיל הוא יכול להתאים ליכשסיפרתי לחבר את המקרה הוא נורא כעס די נפגע והתאכזב ממני ניתק לי את הטל ובמשך שבוע וחצי לא דיברנו,וזה גם היה במקרה וגם אחרי שיצא לנו שוב לדבר על הנושא וללבן עינינים הוא הדגיש שהוא מאוד פגוע הוא רוצה לראות אותי אך הוא לא מוכן לחזור אלי כרגע אם בכלליש לציין שלפני המקרה ניסינו לקחת פסק זמן בכדי שהחבר שלי יגיע להחלטה לאן אנחנו מתקדמים ואך אנחנו מרגישים אחד בלי השני הניסיון נכשל לא עמדנו בפיתוי אך אני רציתי לקבל החלטות יותר ברורות לגבי העתיד שלנו אני רוצה להתחתן והוא חושב כל פעם שהוא צריך זמן זמן זמן ערב לפני המקרה אמר לי אני כן רוצה שנמשיך להיפגש אך אני רוצה עדיין את הפסק זמן.אני מאוד היתי רוצה לדעת מי פה היה לא בסדר ומה קרה איפה טעיתי ואם כל זה היה תירוץ בשיבל החבר שלי בכדי להיפרד ממני?הנושא הזה מאוד מטריד אותי אני פשוט לא ישנה בלילות חושבת וחושבת על כך בלי סוףמה רע עישיתיתודה מראש

ד"ר אורן חסון
עוד סיבה
01.11.2006 • 01:11

זיוה יקרה,
אני לא יכול לדעת מה הוא באמת חושב. היחסים ביניכם גם כך נשמעים די מתוחים, כך שיכול גם להיות שהוא משתמש בזה כדי שתהיה לו סיבה טובה לעזוב,אם זה מה שהוא יחליט. כלומר, לפי מה שאת מספרת הוא לא החליט, אבל יש לו עכשיו עוד "סיבה", אם הוא יחליט להפרד.יכול להיות, אגב, שהחבר שלך ראה את הסיפור שלך כמניפולציה: "הנה, יש לי מחזרים, ולכן תדע שכדאי לך, לפני שאתה מפסיד אותי". זה בכלל לא משנה אם לא הצגת את הבחור ההוא כמחזר (ובעצם, בהתחלה הוא כן ניסה, לא?). אם כך הוא ראה את זה, יכול להיות שהוא נפגע מזה שאת, לכאורה, מאיימת עליו בתחליפים.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083