התנהגות עקבית בזוגיות

תאריך פנייה: 20.04.2006 מס׳ הודעות: 6
חיפוש נושא
רונית
יחס משפיל מצד בן זוגי
20.04.2006 • 21:01

אורן שלוםבן זוגי הציע לי להצטרף אליו למיפגש חברתי.אני הסכמתי להצעתו, אך אמרתי לו מראש שאני מבקשת שנחזור מוקדם, כיוון שילדי נישארו לבד בבית, והוא הביע את הסכמתו לכך.המפגש החברתי היה נעים מאד, אך אני חשבתי על ילדי, ולאחר מספר שעות ביקשתי ממנו שנחזור. הוא אמר לי שהוא היה רוצה להישאר עוד קצת במיפגש ואני ויתרתי ובאתי לקראתו. לאחר כשעה אמרתי לו שאני רוצה שנחזור, כיוון שילדי לבד בבית. הוא קם באי רצון בולט, ואמר לכולם, כי היה רוצה מאד להישאר, וחבל שאני לא נוסעת בטרמפים .נפגעתי מאד מתגובתו, כי אני רואה בכך חוסר כבוד והתחשבות כלפי וכלפי ילדי.כיצד עלי לפעול? האם דבר זה אמור להדליק אצלי נורה אדומה בקשר אליו? אני נמצאת בהתלבטות רצינית בקשר להמשך הקשר בינינו כי זה נתן לי להרגיש שהוא לא מכבד אותי ומתחשב בי.בתודה, רונית.

ד"ר אורן חסון
האם מדובר בהתנהגות עקבית?
21.04.2006 • 01:49

רונית יקרה,
ברור שזה לא רק חוסר התחשבות, אלא גם פגיעה ישירה בכבודך בעיני חבריו. אלא שלא כתבת כמה זמן אתם יוצאים, ולכן לא ברור לי אם מדובר בהתנהגות ראשונה לאחר שבועיים של הכרות, או לאחר 8 שנים של הכרות, ואת מבינה את ההבדל.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
רונית
האם מדובר בהתנהגות עקבית?
21.04.2006 • 06:17

אורן שלום,אנחנו ביחד כחודש. בדרך כלל הוא מכבד אותי, ומתנהג אלי כמו למלכה. זאת היתה הפעם הראשונה שלו שהוא התנהג אלי בצורה כזאת.אתמול בלילה שוחחתי עימו, ואמרתי לו שהתנהגותו עשתה לי לא טוב, ואני נפגעתי מאד.כמו כן, אמרתי לו שאני נמצאת בקשר על מנת שיעשה לי טוב ויוסיף לי, והתנהגות מסוג זה לא מתאימה לי.הוא התנצל על התנהגותו והודה כי היה חסר רגישות וטקט, ושזאת היתה "יציאה שלא במקום", והוא הצדיק אותי במאה אחוז.

ד"ר אורן חסון
פרוגנוזה לא משהו
21.04.2006 • 09:29

רונית יקרה,
אם כך, את יודעת את התשובות ופעלת נכון. הפרוגנוזה לא טובה, ואת נותנת לו צ'אנס. השאירי את האצבע על הדופק.

בברכה,
רונית
פרוגנוזה לא משהו
21.04.2006 • 13:41

אורן שלום,אודה לך אם תפרט יותר לגבי התחזית שלך לגבי הקשר שלנו, ואיך אתה רואה את הדברים.אם הפרוגנוזה לא טובה האם צריך לסיים את הקשר?בתודה רונית

ד"ר אורן חסון
אצבע על הדופק
21.04.2006 • 13:59

רונית יקרה,
קראת את המכתב הראשון שלי, ואת מבינה שהסיפור הזה קרה מוקדם מכדי שתוכלי להגיד לי שזה משהו מקרי שקרה לאחר שנים שבהן הכל היה בסדר. אני לא יכול לדעת מה יקרה, אני לא מכיר אותו, וגם את לא מכירה אותו מספיק. אני גם לא יודע עד כמה הוא טוב ומתאים לך בפרמטרים אחרים. ברור שזה לא היה אמור לקרות בשלב כל כך מוקדם, אבל אולי גם החרטה שלו מצביעה על כך שהוא יודע להקשיב. אולי. ולכן את נוהגת נכון, ואין לי ספק שאת תשימי את האצבע על הדופק, כפי שראוי.

בברכה,