התנהגות בעייתית בזוגיות
לי
בגידה?
⌄
שלום
ד"ר,ב26/11 בקשתי את דעתך בנוגע לאתרי פורנו בהם חברי צופה (ללא ידיעתי) עכשיו יש בעיה נוספת..הבעיה היא שלפני כשבוע חברי יצא בלעדיי למסיבה (חזר תוך שעתיים בערך). גיליתי שדקות ספורות לפני שהגיע הבייתה התקשר לכ5-6 מספרי טלפון של בנות מהסוג של מארחות/ מסג'יסטיות חלקן ציינו בהודעה שהן ללא מין, באותו יום חזר כנראה "חרמן" ושכבנו, לא אמרתי לו על כך דבר. מטרידה אותי מאוד העובדה כי התקשר לבנות האלו ואיני יודעת אם אכן היה שם באותו יום או שתכנן ללכת? זוהי הרי בגידה לכל דבר..סביר להניח שביקר שם בעבר. חשוב לציין שפעמים רבות אחרי שחברי שותה (גם אם אנו יוצאים יחדיו וגם אם לא) הוא בד"כ צופה באתרי פורנו ומאונן או שוכב איתי. אני ככ נואשת, לא יודעת אם להגיד לו על כך משהו, כי זוהי חדירה לפרטיות, מצד שני לא סתם אני ככ חוששת וחושדת מסתבר שיש ממה..איני מבינה מדוע זה ככה אני צעירה ממנו, נראת ממש טוב וזה גורם לי להרגיש ממש דחויה.מה דעתך בעניין ד"ר?
ד"ר אורן חסון
נערות ליווי
⌄
לי יקרה,
את מתייחסת להתכתבות שלנוכאן. עכשיו את מספרת שהוא גם יוצר קשרים עם מארחות/מסג'יסטיות. כן... זה הרגל שאם את לא חיה איתו בשלום (ומרבית הנשים לא יחיו איתו בשלום), הוא בעייתי לזוגיות שלכם. אלא שגם את לא לגמרי בסדר, כי המידע שקיבלת הוא מידע שהתקבל באופן "לא חוקי", ולכן הראיות עלולות לא להתקבל (או, לחילופין, את עלולה להימצא על ספסל הנאשמים בעצמך, מה שיבזבז את כל השפעת הגילויים שלך).אני לא יודע מה ההרגלים הקודמים שלו, וכמה זמן הם היו חלק מחיי הרווקות שלו. לכן קשה לי לדעת עד כמה יהיה קשה לו להיגמל מהם.אני חושב שראוי לכם שתדברו. כי אם את מתכוונת שלא לחיות בשלום עם ההרגלים שלו, הוא צריך לדעת מה הסיבה לכך שאת עוזבת. ואם את ממילא מתכוונת לעזוב, אז אולי מוטב כבר לפתוח את הכל, גם את הצד שלך. ודווקא הפתיחות ההדדית, אם היא תבוא לא מתוך האשמות, אלא מתוך כאב ומתוך הבעה של הצרכים והפחדים שלך, תוכל ליצור הבנה הדדית שאתם כל כך זקוקים לה.