התנהגות בן זוג: מה לעשות?

תאריך פנייה: 10.09.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
קרן
זוגיות במשבר - צריכה עזרה
10.09.2006 • 20:19

אנחנו ביחד 14 שנה עם תינוק קטן. מזה כמספר שנים מנהלים מגעים מיניים עם זוג חברים קרובים. (לא מחליפים בני זוג אבל יש ליטופים ) לא רציתי זאת מההתחלה והבהרתי זאת אבל בגלל תשובות כמו: את תמיד קרה.לא רוצה, לא משתפת פעולה, הסכמתי. לפני כחצי שנה הסכמנו אני ובעלי שדי וזהו. לפני יומיים הם הגיעו, שיכורים, והבן זוג נגע לי בחזה והורדתי את החולצה. תוך כדי צחוק וכמו שהיה במפגשים קודמים.בעלי טוען שאני רוצה את בן הזוג ושמעשיי אינם משקפים את דיבוריי. הוא רוצה להיפרד. אני ממוטטת וחושבת שלולא בני הייתי מזיקה לעצמי. אני לא רוצה ולא רציתי דבר עם אותו זוג. אני לא יודעת מה לעשות. ביקשתי סליחה, אמרתי שאני אוהבת ורוצה רק אותו.לא רוצה לוותר עליו אבל הוא לא רוצה אפילו לדבר איתי

ד"ר אורן חסון
אז בקשי עזרה. אל תניחי לזה כך
12.09.2006 • 00:36

קרן יקרה,
אני לא בטוח שכל הסיפור הזה, מבחינתו של בן זוגך, אינו אלא תרוץ להעלות טורים כדי להתרחק או כדי לשלוט בך דרך הפחד. ואולי הוא סתם טען טענה, ואולי אפילו נעלב, ולא מסוגל לומר "טעיתי" לאחר מכן.ייתכן שהוא יתרכך לאחר מספר ימים, ולאחר שראה שאת כנועה ושבורה לחלוטין, וייתכן שלא. אני ממליץ להגיע ליעוץ זוגי, לפני שכל אחד יתחפר עמוק עמוק בעמדתו, ויגיע לאמירות שיהיה לו קשה עוד יותר לסגת מהן.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083