התלבטות: כדאי להחליט מהר
ארה
שאלה
⌄
לד"ר חסון.בתאריך 06.06 שאלתי אותך לעניין בחור שהיכרתי דרך זוג חברים ולא התקשר............ ענית לי ב- 07.09 שהזמן הוא גורם משמעותי. רשמתי לך שלא הבנתי כל כך מה הכוונה.. אך לא ענית לי. הינה מה ששאלתי :אני מצטערת....אבל לא הבנתי את עניין הזמן בתשובתך ובכותרת. קראתי 3 פעמים ולא הבנתי... כל הדבר הזה קרה לפני 3 שבועות בסך הכל. - אז הייתה שיחתינו האחרונה. מה כוונתך כדאי היה לחשוב עליה כמה חודשים טובים? אולי תפרט קצת? האם אני צריכה לחכות כמה חודשים??? ............לדעתי ככל שעובר הזמן זה כבר לא רלוונטי לא? בעצם אני לא יודעת..............אשמח לתשובתך.תודה רבה :))))
ד"ר אורן חסון
כשצריך להחליט מהר, כדאי להחליט מהר
⌄
ארה יקרה,
השאלה שלך היא, כמובן, מה- 6/9, ונמצאתכאן.והבנת נכון מאד. כתבת שככל שעובר הזמן כך כבר לא רלוונטי, ולכך בדיוק התכוונתי. ושימי לב לניסוח שלי: ... "כדאי היה לחשוב עליה [על הבעיה] כמה חודשים טובים לפחות, לולא היתה גם לזמן משמעות כאן." ולפיכך, מאחר שכפי שהבנת לזמן יש גורם משמעות מאד חשוב, כדאי היה להחליט מהר. ומכיוון שהבעת התלבטות, מה שניסיתי לרמוז לך הוא שכדאי שתפסיקי עם ההתלבטות הזו, כי אין לך הרבה זמן.
ארה
תודה רבה :)
⌄
החלטתי שאני לא ארדוף אחרי אף אחד. בחור שמביטח כל הזמן שייתקשר ולא מתקשר אז אני בוודאי לא צריכה ללכת ולהתחיל לרדוף. אם זה היה חשוב לו הוא היה מתקשר....
אני....
ארה
⌄
לפי דעתי, כבחורה, לא כדאי לך להתקשר אליו.. זה לא שלא ניסית להתקשר.. את כן.. בעיה שלו שהוא לא חזר אלייך. לא חסר בחורים בעולם העולם מלא בבחורים. אם הוא ירצה הוא ידע איך למצוא אותך.בהצלחה.