התנהגות בן זוג: מה יכול לעמוד מאחוריה?

תאריך פנייה: 10.10.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
שרון
קשה לי להשלים
10.10.2006 • 03:22

שלום
אורן.אני בת 17 וקצת...בחופש הגדול הייתי עם ידיד שלי שהוא כמעט בן 16...שתינו ממש ממש מעט אלכוהול...היינו צלולים לגמריי...ואז כשהגענו אליו הבייתה ,איך שהוא היינו במיטה והתנשקנו ואוננתי לו.ומאותו היום הוא פשוט ניתק איתי את הקשר במשך כל החודש וחצי הנותרים מהחופש הגדול.הוא איתי בבצפר ולכן הוא לא יכול להתעלם ממני לגמריי אז אנחנו לפעמים מדברים...אבל אני לא מבינה למה...למה הוא ניתק איתי את הקשר?אני יודעת שיש לו ניסיון עם בנות..אז זה לא שהוא נבהל כי זה הפעם הראשונה...אני מרגישה רע ולא מפסיקה לחשוב מה יכול לגרום לו להתרחק...אם אתה יכול לעזור אפילו טיפה אני ישמח מאוד!תודה רבה רבה והמשך חג שמח!

ד"ר אורן חסון
קשה, אבל צריך. האלטרנטיבה טובה פחות
11.10.2006 • 22:36

שרון יקרה,
יכול להיות שגם אם יש לו נסיון כלשהו עם בנות, הוא נבהל כי זו את. והאפשרויות הן רבות. אולי כי הוא ראה אותך כידידה בלבד, והמעבר הזה הרתיע אותו, ואולי כי הרגיש שאת לוקחת אותו ברצינות גדולה משהוא התכוון לה, ואולי כי בכל זאת יש לו רתיעה מהתנסויות מסויימות, כי למרות הנסיון הקודם שלו, הוא עדיין בן 17, ועדיין יש לו רגישויות מסויימות, או בעיות של תדמית הקשורות למיניות שלו ולאופן שבו הוא חווה אותו.במילים אחרות, קשה לדעת, שרון. ולכן, הדרך הטובה ביותר היא להשלים עם העובדה המצערת שלא את הכל תדעי בחיים, גם אחרי שתסיימי דוקטורט (מה לעשות, זה מה שהנסיון שלי מלמד אותי...).

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083