בגידה, הריון וסודות: מה לעשות?
שני
בגידה
⌄
שלום רב,
הנני חיה כבר שנים סיפור מסובך והזוי.מנהלת רומן עם מישהו מהמשפחה (כמובן לא קשר דם).במהלך אותם השנים חשבנו להתגרש ולהתאחד שנינו אך לשנינו ילדים מבני זוג שונים כאשר בני הזוג הם קרובים (קשר דם).הננו גרים במושב שיתופי בצפון הארץ, המצב סבוך, הזוי, לא נורמלי, מה גם שאנו גרים 50 מ' אחד מהשני.כיום לאחר התקררות במערכת היחסים בינינו (הנני בהריון מבעלי כמובן), נדמה לי שהוא פצח באיזשהי מערכת יחסים עם מישהי מהעבר הרחוק שלי לא מהמושב, הוא נוסע אליה בתירוץ שהיא עושה לו טיפול גב פיזיוטרפיה אך לדעתי הוא איתה.גם היחס שלו אלי התקרר הוא כבר לא אומר כמה הוא אוהב ורוצה ומתגעגע, עד לפני 3 שבועות הייתי הבחורה היפה ,והסקסית ביותר עבורו .העניין הוא שאני ,"אכולת קינאה" ומרוב גועליות חושבת לספר לאישתו מה לעשות תעזור ליתודה רבה, שני ס.
ד"ר אורן חסון
לספר לאשתו
⌄
שני יקרה,
ניהלת רומן עם גבר אחר, אלא שהיום את בהריון מבעלך. גברים, יש להם בעיה כזו, טיפוסית למרבית הגברים, והיא שקשה להם עם הריון של האשה "שלהם" כשהוא מגבר אחר. כך שבין אם הוא ידע שזה מה שאת רוצה לעשות, ובין אם הוא לא ידע, מבחינתו, מבחינת ההרגשה הפנימית והלא רציונלית שלו, יכול להיות שאת בגדת בו. גם אם הוא מודע, רציונלית, לכך שכך הדברים אמורים להיות. בדיוק כמו שאת מרגישה אכולת קינאה, ורוצה לספר לאשתו (אני מניח שאת רוצה לספר לה על הסיפור החדש שיש לו או אין לו, אבל מכאן, הדרך להוציא את הכל החוצה מאד קצרה, ולא תהיה לך שליטה על זה), למרות שרציונלית, את יודעת שזה יזיק לו, יזיק לך, יזיק לילדים שלו, יזיק לבן זוגך, יזיק לילדים שיש לך, ויזיק לעובר שיש לך. אז לפחות תתעשתי את, ותשתדלי לנהוג באופן רציונלי, למרות הכאב.
שני
לספר לאשתו
⌄
מודה לך מקרב לב