התנהגות בלתי צפויה בזוגיות
אני חסרת אונים
חייבת עזרה דחוףףףף
⌄
שלום רב.
קצת רקע : אני בת 35 גרושה עם 2 ילדים קטנים. הכרתי לפני 7 חודשים בן אדם מקסים רווק בן 40 . בן אדם באמת מיוחד אחד ויחיד במינו. חכם חם אוהב מקבל את בנותיי ומתנהג בצורה יוצאת דופן.. אנחנו גרים יחד בגדול (רוב הזמן הוא אצלי) ..אבל... לפני מס' שבועות הבן אדם פשוט "התהפך" הפך להיות אובססיבי בצורה לא נורמלית. מעבר לזה שמחטט לי בפייסבוק במייל בטלפון... החל להאשים אותי בהאשמות שווא כמו למשל ... שאני הולכת עם נשואים ...(מה שמעולם אבל מעולם לא היה ) מאשים אותי שאני מסתירה ממנו דברים.. מאשים אותי כמעט בכל דבר שחולף על פניו ומוחו... אני יודעת שזאת התנהגות לא מקובלת בפרט שאח"כ מאבד את עצמו לדעת מתחיל לקלל ולהשתולל... אני בת 35 עצמאית מגדלת 2 ילדים ומודעת למי ומה אני! הוא יודע שהוא לא בסדר ואחרי כל מריבה או יותר נכון פיצוץ כזה כמובן מתנצל ואומר שלא יודע למה זה קורה לו. עד כמה שאני מבינה זאת התנהגות של גבר אלים גם אם לא פיסית. אני אובדת עצות וכבר ממש מיואשת מכל מה שקורה. הפכתי להיות עצובה מדוכדכת ובקושי מתפקדת כמו שהייתי.. אני ממש כמו רובוט. כמובן שמיותר לציין שאני הכי נאמנה בעולם! וכל חיי סביב הילדים וסביבו אבל אני נלחמת בתחנת רוח אין לי מה ואיך להוכיח וגם לא חושבת שצריכה לעשות את זה מהמקום בו אני נמצאת. אנחנו אוהבים וברגעים של "שקט" יש תקשורת טובה במיוחד אחרי מריבות אבל עייפתי. מצד אחד אני רוצה לסיים את כל המסכת " התעללות " הזאת ומצד שני אנחנו נורא רוצים להיות יחד ויודעים שאנחנו נפסיד אחד את השני כי באמת יש בין כל הדברים האלה גם צדדים חיוביים ומיוחדיםרק לי ולא מה שלא היה לי אף פעם. אני קצת אופטימית מאחר ואני יודעת שבן אדם יודע שהוא לא בסדר ויש בעיה הוא פתר חצי ממנה...כמו תמיד מחכה לשמוע את דעתך בנושאתודה רבה
ד"ר אורן חסון
רגעים רעים
⌄
חסרת אונים יקרה,
אם את לא יודעת מדוע הוא "התהפך", ואם אין לך כלים לדעת איך להשפיע עליו ולמנוע את התהפוכות שלו (ומן הסתם אין לך, כי גם הוא עצמו אומר שהוא לא יודע למה זה קורה לו), אז העולם שלך איתו יהיה נפיץ ובלתי צפוי. או שתלכו ליעוץ זוגי (ראי בבקשהמאמר שלי על יעוץ זוגי בתחילת הדרך), או שתוותרי, בצער רב, על הרגעים הטובים, על מנת להימנע מהרגעים הרעים. יעוץ זוגי יוכל לסייע לך בשני דברים: האחד, לבחון אם ואיך אפשר למנוע את הנפילות הללו, ולמנף את הדברים הטובים שביניכם, והשני - להבין שאם זה לא הולך, אז זה באמת לא הולך, ואז תהיי יותר שלמה עם פרידה.