התמסרות לקשר: מה עושים?
חוני
נישואים חדשים אחרי חברות
⌄
אני ואשתי התחתנו אחרי שלשנינו בעבר היה קשר אחר.ומשום מה שניינו מרגישים שזה לא האהבה שאנחנו אמורים להרגיש.כל אחד אומר לשני אני אוהב אותך. אבל בפנים שניינו יודעים שזה לא שיא האהבה שלה אנחנו מייחלים להגיע.שניינו נפרדנו מהקשר הקודם בצורה שהצד השני לא רצה להמשיך אתנו. לה עבר שנה מאז הקשר הראשון שלה. ולי עבר חצי שנה ואז נפגשנו.ומשום מה אני מרגיש שאני יותר מתחבר ומצליח להתגבר מאשר היא.אני מאמין שזה בגלל הרגשות היישנים קשה לי לאהב את אשתי כמו הקודמת. וכן גם היא.השאלה האם זה תלוי בזמן. שעם הזמן שיחלוף זה יעבור ונרגיש הרבה יותר.או שפשוט זה לא זה. והגענו למקסימום..
ד"ר אורן חסון
להתמסר לקשר הנוכחי
⌄
חוני יקר,
בהחלט יכול להיות שתרגישו אחרת עם הזמן. אבל הרבה מאד תלוי ביכולת שלכם ובנכונות שלכם "להתמסר" לקשר הנוכחי. יש זוגות שככל שעובר הזמן הם משלימים עם מה שיש להם, גם אם בהדרגה, ובסופו של דבר לא יכולים זה בלי זה, ויש זוגות שזה לא יתפוס אצלם לאורך זמן. הרבה תלוי בכם, ובאישיות שלכם.אם אינכם בטוחים, אולי כדאי שתלכו ליעוץ זוגי, שיתמקד יותר בהבנה הרגשית שלכם ובשילוב של המרכיב הרגשי שלכם, ושתתנו זה לזה את הזמן בתהליך הזה, כדי לאפשר לכם להיות בטוחים שזה מה שאתם רוצים.