התמכרות לפורנוגרפיה: מדריך לפתרון

תאריך פנייה: 01.04.2006 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
רותם
בן הזוג מעדיף פורנו באינטרנט
01.04.2006 • 09:51

דר' חסון שלום רב.אני ובן זוגי חיים יחד כבר זמן רב וחושבים על מיסוד הקשר. לאחרונה גיליתי שבימים בהם אני לא נמצאת בבית (לומדת לתואר) בן זוגי נכנס לאתרי סקס באינטרנט. ידוע לי שזב דבר נורמלי ושאין סיבה ממשית לחשוש אך עדיין זה מפריע לי מאוד. ניסיתי להסביר לו את הרגשתי בנושא אבל לא זכיתי להבנה.אני מרגישה חסרת בטחון ונבגדת.מה עושים?תודה מראש...רותם

ד"ר אורן חסון
מדרון חלקלק או סלאלום זוגי
01.04.2006 • 22:57

רותם יקרה,
כבר כתבתי על זה מספר פעמים כאן בפורום. הקושי העיקרי אינו אתרי הסקס, אלא הנטייה להתמכרות, ולהמשיך משם לאתרים אחרים לצרכי שיחות, ואחר-כך להכרויות. ולפעמים יש כאן מדרון חלקלק. השאלה היא עד כמה את חזקה כדי לעצור את זה, ואולי כדי ליצור פשרה שתתאים לך (למשל – פורנו ב-DVD, במקום במחשב). ואולי, לשתף אותך בתהליך, כחלק מחיי המין שלכם. הקושי שלך הוא שככל שאת מתנגדת לזה יותר, וככל שהוא מרגיש שהוא זקוק לזה יותר, וגם ככל שהוא נבוך יותר בעניין זה, כך הוא גם יסתיר זאת יותר ממך.אבל לפי מה שתארת, הוא לא בהכרח "מעדיף", אלא "משלים", אם כי לפעמים זה יכול להיות על חשבון, בשל העובדה שבאוננות מגיעים לפורקן מהר, ובלי לטרוח סביב כל העניין הזה שנקרא יחסים, חיזור, ביצועים טובים, או להמתין עד שהצד השני יגמור. אם יש העדפה, היא בדרך כלל על הרקע הזה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
רותם
מדרון חלקלק או סלאלום זוגי
01.04.2006 • 23:26

דר' אורן היקר
תודה על תגובתך המהירה.בהחלט נתת לי חומר למחשבה ואני אנסה ליישם את עצותיך- כמובן שצריכה להיות הסכמה משני הצדדים.אשמח אם אוכל לפנות אליך שוב.שוב תודהרותם