התמודדות עם קשר של אקס

תאריך פנייה: 03.09.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
רונית
חשש מהאקסית
03.09.2006 • 20:57

אורן שלום,התחלתי קשר חדש לפני כחודשיים. הקשר ביננו טוב מאד, עם הרבה מאד פתיחות וכנות ונתינה הדדית. הבחור שיש לי איתו קשר מביע את רצונו הרב להיות איתי, נותן לי הרבה תשומת לב ומשקיע בקשר. אנחנו גרים בערים שונות והוא מתאמץ ומגיע אלי פעם או פעמיים בשבוע, ואנחנו מבלים ביחד סופי שבוע ארוכים.אני מוטרדת מכך שהוא סיים לפני מספר חודשים קשר ארוך ועמוק ושעדיין לא השתחרר לגמרי מהקשר הקודם למרות שהוא טוען שהוא השתחרר מהקשר, חושב רק עלי והקשר בינינו חזק מאד.לפני כשבועיים, הוא סיפר לי שחברתו לשעבר שלחה לו אס אם אס, שבו היא כתבה לו שהיא חושבת עליו, והוא העדיף שלא לענות לה.אך לפני מספר ימים הוא סיפר לי שהחליט להתקשר אליה, כי דאג מאד לשלומה כי פחדמאד שקרה לה משהו, והוא נרגע כשהבין שמצבה טוב והיא ממשיכה הלאה בחייה.אני מרגישה בלבול ופחד שיחזור אליה, למרות שהוא טוען שהקשר בינינו מאד חזק.אודה מאד לתגובתךרונית

ד"ר אורן חסון
דברים אחרים לחשוב עליהם
04.09.2006 • 01:58

רונית יקרה,
אני חושש שאין לך ברירה אלא לתת לו להתרגל למצב החדש (את). לפי מה שאת מספרת, הוא כנראה עושה את זה נכון. יש שתי אפשרויות: או שהוא דואג לאקסית שלו כי הוא רוצה לשמור על קשר איתה, שאולי יתחדש אחר-כך, או שהוא מודאג ביחס אליהכי הוא אדם אחראי. כל עוד אין לך סימנים אחרים, מוטב שתניחי שהוא אדם אחראי. קחי בחשבון שחוסר אמון מופגן שלך בו רק ירחיק אותו ממך. אז אפילו אין לך יותר מדי ברירה, אלא לנסות, עד כמה שאת יכולה, ולהניח לזה. נסי לחפש דברים אחרים לחשוב עליהם...

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083