בלבול הדדי בשיחה

תאריך פנייה: 03.09.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
ליטל
לצערי לא מבינה אותו..
03.09.2006 • 21:18

שלום
אני בת 20 והיה לי חבר במשך שנתתים וחצי. היה לנו כייף ביחד ונהנו אחד מהשני. אך במשך החודשים האחרונים בהיינו רבים הרבה, כמו כן הוא גר בצפון הארץ ואני במרכז וזה טיפה הקשה לנו על הקשר. פעם אחת רבנו ריב רציני ובקושי דיברנו יומיים וביום השלישי סבו נפטר והוא לקח זו באופן קשה כיוון והיה זה מוות פתאומי. במהלך כל השבעה תמכתי בו אך הוא התרחק ממני. בתום השבעה הוא הודיע לי שהוא מעדיף שניפרד כי הוא מרגיש שזה כב לא זה. אני קיבלתי זאת נורא קשה וכל הזמן בכיתי לו ואמרתי לו שאני אוהבת אותו. כיוון שאני גם נורא קשורה אליו כי נוסף לזה הוא היה החבר נפש הכי טוב וקרוב אלי. עברו מאז 3 חודשים ועדיין לא היגברתי אליו, לפני כמה ימים הוא היתקשר אלי (המשכנו לדבר בטלפון במשך התקופה הזו) ואמר שהוא רוצה להפסיק עם כל השטויות והמשחקים שלנו ושהוא כן רוצה שנחזור כי הוא אוהב אותי. אמרתי לו שאני יחשוב על זה. וחוץ מהזה שהוא רק אמר לי את זה הוא לא היתאמץ ולא עשה שום מאמץ כדי להחזיר אותי בזמון שאני כל הזמן היתקשרתי אליו ושלחתי לו הודעות. בסופו של דבר נמאס לי ואצמרתי לו שאני לא רוצה שנחזור כי אני מפחדת שמה שקרה יקרה שוב.לאחר יומיים בערך היתקשרתי אליו שוב והוא אמר לי שהוא אוהב אותי ואמרתי לו שאני כן רוצה להיות איתו והוא אמר שהוא לא יודע כי הוא לא יודע אם הוא יוכל להעניק לי את כל היחס שמגיע לי והוא גם כעט מפחד שפתאום שוב יקפוץ לו משהו לראש, הוא גם אמר שהוא רוצה להיות בראש שקטובשקט שלו למרו שהוא מיתגעגע ורוצה להיות איתי. זה נורא פגע כי אני פשוט מטורפת עליו ולא מסוגלת להיתנתק ממנו בכלל אפילו שחלפו להם כבר 3 חודשים שזה מלא זמן. שאלתי אותו אם הוא רוצה שאני ישכח אותו לתמיד וינתק איתו כל קשר והוא חשב ואמר שהוא מעדיף שכן, שעדיף שנשכעח זה מהזה למרות שהוא לא אומר זאת בלב שלם ואז הווא שאל אותי אם אנירוצה לנסות להיות איתו? בהתחלה הסכמתי אך לאחר חשובה קצרה אמרתי שלא, שההגדרה של הניסיון לא מתאימה לי, שאני מרגישה זולה כזו וגם כל הקשר אני ירגיש במבחן ויצטרך להוכיח את עצמי וזה מפחיד ואמרתי לו שאני לא מבינה אותו והוא אמר שאיןלי מה אפילו לנסות להבין אותו כי הוא בעצמו מתוסבך ולא מבין את עצמו.ד"ר, מה אני יכולה לנסות בנידון? למה הוא משחק בי ככה? מה נראה לך שעובר עליו (אניבטוחה שעובר עליו משהו כי הוא בחיים לא היה ככה, הוא היה מאופיין בגבר רומנטי ואוהב ולא ככה)???למה בהתחלה הוא אומר לי שהוא לא אוהב אותי ואחרי 3 חודשים כן ואחרי שבועיים לא מספיק כדי להיות איתי?מה אני יכולה לעשות כדי להיות איתו שוב כי אני מאוהבת בו אפילו יותר ממה שהייתי לפני 3 חודשים או שאיך אפשדר להיתגבר עליו.. כי כל שניה אני ניזכרת בו ומעלה זיכרון ומתחילה לבכות.. אפילו אחרי 3 חודשים כאב לי הלב בטרוף וזוגטות הדמעות?האם ואולי הוא זקוק לטיפול כלשהו.. ואם כן איזה?תעזור לי בבקשה כי אני ממש נמצאת במצוקה :(

ד"ר אורן חסון
בלבול הדדי...
04.09.2006 • 02:05

ליטל יקרה,
אני מציע שתקראי את מה שכתבת קודם כל כפי שכתבת אותו. אחר-כך, כתבי לעצמך את כל המכתב, בדיוק כפי שהוא, אבל הפכי אותו כאילו שהוא כתב אותו אלי. קראי אותו שוב, ותראי שאת שיחקת בו בדיוק באותו אופן. גם את לא היית עקבית, מסיבותייך שלך. אולי תביני אותו יותר, ואולי זה יעזור לך להחליט מה נכון לך.ולגבי כל המגיבים: הפורום הזה אינו פורום תמיכה. תגובות אינן מורשות. צר לי, אבל אלו חוקי הפורום.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083