התמודדות עם פרידה: איך להתכונן

תאריך פנייה: 08.08.2010 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אנונימית
אין לי כוחות יותר
08.08.2010 • 10:33

אני וחבר שלי בני 21 22 כבר שנתיים יחד.אני מרגישה שאני לא רוצה להיות איתו יותר תמיד הוא זה שצריך להגיד את המילה האחרוההוא לא מתחשב בי אני לא עבדתי (התחלתי עכשיו) והוא עובד ב2 עבודות ואני משקיעה בו במתנות יותר משהוא בי.יש לי המון דברים שמפריעים לי...אנחנו כבר בקושי מתראים וזה לא מזיז לואנחנו נפגשים בערך פעם פעמיים בשבוע רק לשעתיים שלוש בערב..וחסר לי ריגושים הכל משעמם לא עושים כלום ושאני מנסה לדבר איתו על זה הוא תמיד עייף מהעבודה והוא אומר לי מה את מנסה לריב..אין לי כוחות יותר...שאני עובדת עד 11 בלילה וצריכה לחזור ברגל ביתה אני מצפה מהגבר שלי שיבוא לקחת אותי אבל לא למה שיעשה את זה???שאני אומרת לו טוב מתי רואים אותך הוא אומר ל למה מילא אנחנו לא עושים כלום ( כבר אני לא נותנת לו כי אין לי חשק)...ניסינו במהלך הקשר לקחת הפסקות אבל אני תמיד זו שיזמתי את החזקרה כי הרגשתי שאני לא יכולה בעדיו...אבל עכשיו אני באמת לא יודעת מה לעשות..הוא לא הגבר שאני רוצה לחיות איתו..אבל אני יודעת שאם אני יזום פרידה אני לא יוכל בלעדיו ויכנס לדיכאון והוא יחסר לי.........מה לעשות?

ד"ר אורן חסון
להכין את עצמך. זה מה שייתן לך כוח.
09.08.2010 • 00:01

אנונימית יקרה,
מכיוון שאת מבינה שהגבר הזה לא מתאים לך, הבעיה שלך אינה איך לתקן אותו או את הקשר, אלא איך להתמודד עם הפרידה. בודאי שהוא יחסר לך, אבל תצטרכי להכין את עצמך לזה, ולחפש לעצמך תעסוקה ועניין וחברות וחברים כדי להתגבר. במילים אחרות: מכיוון שאת כבר יודעת שתיפרדו, הכיני את הפרידה שלך הכי נכון שאפשר, ועשי זאת כשזו ההחלטה שלך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083