התמודדות עם פחדים בזוגיות

תאריך פנייה: 04.12.2011 מס׳ הודעות: 5
חיפוש נושא
רועי
הגיל זה רק התרגיל? לאהבה אין גיל?
04.12.2011 • 20:35

שלום,
אנכי רווק הנושק לסביבות גיל ה30.ליבי נשבה בידי מקסימה ממקום מגוריי (שכונתי) אשר מבוגרת ממני בכ17 שנים+ילדה בצבא.החצי השניה (בתיאוריה) אינה יודעת על ריגשותיי, ויש פחד כלשהו לאבד אותה או שתהיה ירידה בקשר הנוכחי שלנו במידה והיא תדע.כיצד הייתם נוהגים במקומי או במקומה לו הייתם שומעים דבר זה?תודה.

שירה
הגיל זה רק התרגיל? לאהבה אין גיל?
04.12.2011 • 20:50

אני אומרת, תהיה כנה ובעדינות, תחלוק את רגשותיך. או שהיא תלך איתך ואז הרווחת או שהיא תסרב ואז תתמודד עם המצב ולא תבזבז זמנך לריק.אבל תחשוב על ההשלכות של הפער... הן לא פשוטות כלל וכלל...בהצלחה!

ד"ר אורן חסון
להקשיב לעצמך, לפחדים ולכוח שלך
04.12.2011 • 21:48

רועי יקר,
אם לא תנסה, הרי לא תדע, והסיכוי שתהיו ביחד הוא אפסי. השאלה היא ממה אתה פוחד יותר, ותצטרך להתמודד עם עצמך, עם הפחדים שלך, ולהשתמש בכוח ובאמונה שלך בעצמך. זה לא קל.וגם ההתמודדות אחר-כך אולי לא תהיה קלה, גם אם היא תיענה לך. כי היא תמשיך להתלבט לפחות לזמן מה, ואולי גם אתה. זה חלק מהפחדים שקיימים אצלך כבר עכשיו, ולכן אחד השדים הללו שתצטרך ללמוד להתגבר עליהם אם תחליט לפנות אליה.אני לא מכוון אותך בהכרח לעשות זאת. אני רק מכוון אותך להקשיב לעצמך היטב במהלך ההחלטה, כדי שתהיה שלם עם כל החלטה שתעשה בהמשך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
רועי
05.12.2011 • 06:53

תודה רבה לתגובות. הפחד שלי הוא,שחשיפת רגשותיי בפניה יגרום לקשר הנוכחי ללכת ולדעוך. היא עלולה להירתע ממני ואין לי רצון בכך היא מאוד חשובה לי.

ד"ר אורן חסון
08.12.2011 • 00:09

רועי יקר,
זה אכן אחד הפחדים שאתה צריך לקחת בחשבון בשקלול הכולל.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083