התמודדות עם פגיעה בזוגיות
א.ר
חזרה לאקס
⌄
ד"ר אורן חסון שלום ,רק שתדע שאני מאוד מעריכה את תשובותייך המעמיקות כאן בפורום.לענייננו...אני בחורה בת 21,לא חסר לי גברים בחיי,אך תמיד אני חוזרת לאקס,חזרנו עכשיו לאחר שנתיים של פרידה,אני בסערת רגשות,לא יודעת אם חזרתי אליו רק כדי לסגור מעגל ולהרגיש ש"השגתי אותו שוב" או כי אני באמת אוהבת אותו,חשוב לציין שהיינו חברים בעבר והוא זה שנפרד ממני פעם ראשונה על שכבר לא ידע אם עודנו אוהב.. ופעם שניה כשלא סמך עליי.......התאכזבתי ממנו בפרידה ה2 מאוד כי הייתי בטוחה שחזרנו טובים יותר ואוהבים יותר מאשר הפעם הראשונה.בכל מקרה,אני לא יודעת אם לסמוך עליו הרי נפרד ממני פעמיים ובשתי הפעמים התאכזבתי מאוד,גם כשאני נותנת את כל כולי אני תמיד מרגישה "עצורה" מהלתאהב או מכינה את עצמי למקרה ש...בסה"כ הקשר טוב יש תקשורת טובה ,אני בחורה שנוהגת להבליג לו וסולחת הרבה בניגוד אליו שנותן לי תמיד תחושה של פחד אולי הוא יפרד ממני כי..........תודה רבה ד"ר חסון מעריכה מאוד !!
ד"ר אורן חסון
להתמודד עם פגיעה?
⌄
א.ר. יקרה,
תודה על הפירגון!ראי... אחד הדברים שלא פעם פוגעים בנו הוא איבוד הסבלנות. הרצון לדעת כבר עכשיו מה יקרה לנו בסוף הסיפור.חזרתם. את עוד לא יודעת מה יהיה בסוף הסיפור. את עדיין לא ממש ממהרת. אז את יכולה לנסות ולתת לזה זמן. לראות לאן זה יילך. בסוף הרי תדעי, ואני מניח שהידיעה הזו תיקח כמה חודשים לכל היותר (לטוב או לרע).אלא שאני חושב שאת חוששת בעיקר מהפגיעה, במידה שלזה לא יילך. במידה ששוב לא יהיה בטוח באהבה שלו. וכאן, סביר שמה שהיה יהיה שוב. אבל יש גם סיכוי שזה יהיה הפוך הפעם. אולי לא גבוה, אבל יש. האם את מוכנה להמר ולהיפגע שוב?- זו החלטה שלך. הוא תלויה הרבה ביכולת שלך להתמודד עם פגיעה, ולהמשיך הלאה. לא פגועה מאד, עדיין אופטימית.