התמודדות עם ספקות בקשר

תאריך פנייה: 26.05.2023 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
תמר
פרידה
26.05.2023 • 18:58

היי דיברנו מקודם כמה פעמים על פרידה שלי מהאקס וחזרה . נפרדנו עכשיו לפני חודש בגלל שהוא בא אחרי 9 ימים שלא ראיתי אותו ואמרתי לו שאני רוצה יותר רוצה שיהיה איתי כל הזמן והוא בתשובה התחיל לתקןף איתי בדיבור ולהזכיר את הבגידות של העבר שבגדתי בו פעמיים אבל התגברנו על זה וחזרנו כל פעם שאני באה בטענות על משהו שלא טוב במערכת יחסים הוא ישר תוקף אותי ונפרד ממני הפעם אמרתי לו שלא מתאים לי שהוא נעלם 9 ימים אמרתי לו אתה לא מתגעגע ואז התחיל להזכיר את הבגידות ושאם אני חושבת שהוא יתן לח יותר מעצמו אני טועה וכו.. אז אמרתי לו לא מתאים לי ממש נימאס לי ושעדיפ בנפרד יצא מהבית וחסמתי אותו בכל מקום . גם מהטלפון של הילד יש לי ילד בן 9 הוא לא הבן שלו אבל הבן שלי קורא לו אבא כי הוא גידל אותו .. אחרי שהילד בעקש לדבר איתו הורדתי את החסימה אחרי 10 ימים מהטלפון של הילד ונתתי לו לדבר איתו הם מדברים כמעט כל יום יום רביעי הוא אמר לילד שהוא בא לאסוף אותו אליי לסוף שבוע ואז אמר לילד כך שאימא שלך תהנה בבית ויהיה לה כיף לא יודעת למה מתכוון אתמול הוא אסף אותו מהבית עלה לבית חיכה לילד ישב בסלון עד שארגנתי את הילד יצאתי לסלון לתת לילד את התיק וחיבקתי את הילד והוא אפילו לא הסתכל לכיווני ויצא מייד התקשרתי אליו להגיד לו ששמתי לילד הליק בגדים ואז הוא העביר את הטלפון לילד ולא ענה לי עד שביקשתי לדבר איתו הילד נתן לו את הטלפון וניתקתי אחרי שהסברתי לו .. מה שמעניין אותי זה האם באמת הוא בא בשביל הילד או שהילד תירוץ !! ואם הילד תירוץ אז למה לא ניסה לדבר איתי , היינו ביחד 14 שנים הוא בן 37 רווק ואני 36 פלוס ילד .. האם לדעתך הוא יחזןר !!! ויש עוד שאלה שבתקופה האחרונה עולה לי הרבה בראש האם הוא נרקיסיט האם אני נרקיסיטית בגלל שבגדתי .. האם הוא יחזור למרות שנשבע שלא יחזור

ד"ר אורן חסון
מרפאה לבריאות הנפש
27.05.2023 • 22:41

תמר יקרה,
שאלת אותי כבר מספר פעמים לאורך החודשים האחרונים מה כוונתו, ואם הוא מתכוון לחזור. היות שאין לי קשר איתו, אני באמת לא יכול לדעת. וכתבתי לך את זה בעבר. לפי כל הסימנים, הוא לא קשר טוב עבורך, לפחות כי גם אם ירצה, הוא לא ירצה מספיק חזק כדי שיוכל להיות בן זוג טוב. ובגלל שהוא לא היה בן זוג טוב, גם את לא רצית אותו. את רוצה אותו בן זוג טוב, והוא פשוט לא כזה.מצד שני – הוא שומר על קשר עם הבן שלך, שהיו לו איתו יחסי אב מאמץ, גם אם לא פורמליים. זה מאד יפה, וזה כנראה עושה טוב לשניהם, ובודאי לבן שלך. העניין הוא שזה לא עושה טוב לך, כי זה שומר אותו קרוב, ואותך בספיקות שמפריעות לך להמשיך הלאה.אם את מאפשרת את זה למען הילד, מצאי אולי את הפשרות כמה כן וכמה לא. אם את עושה את זה מתוך המחשבה שאולי הוא רוצה אותך – זו לא הדרך שבה נכון לעשות את זה, כמו דברים אחרים, כולל בגידות בך, שאינם הדברים הנכונים להיות איתך בקשר. אני בטוח שכבר כתבתי לך את זה בעבר – בתנאים האלה, כאשר הכל מורכב ומסובך כל כך, עדיף ללכת לטיפול. נסי טיפול קהילתי, אם אפשר, במרפאה לבריאות הנפש המקומית. אולי יהיהלך תור ארוך, אבל שווה יהיה לך לחכות אותו. אולי לא בשביל הקשר הזה, אבל בשבילך, ואולי גם למען הבן שלך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083