התמודדות עם משפחה של בת הזוג
מודי
ילדים שתוקעים את פרק ב'
⌄
שלום
אני גרוש + ויוצא כשנה עם אישה גרושה+, בניה שהם בוגרים 20 + אינם מקבלים אותי מבחינה אישית וכל שכן את ילדיי שאינם מכירים עדיין. יש ביננו אהבה ואף אנו שוקלים להינשא על אף העובדה שבכל פעם שאני מגיע הם עוזבים את ביתם. היא הודיע להם שזו החלטה שלהם לבוא הביתה או לא בכל עת שאני נמצא בביתם. באופן אישי קשה לי עם המצב הזה שאינם מקבלים אותי ואת ילדיי, ואף אינם מוכנים לשוחח עימי מדוע אינם מקבלים אותי? ובמיוחד ההחלטה של חברתי להעדיף אותי על פניהם. די מבולבל האם להמשיך את הקשר שיוביל לנישואין? או להמתין עוד זמן מה? או ,,,מודי
ד"ר אורן חסון
לקבל את ההחלטה שלה
⌄
מודי יקר,
אני לא בטוח שהם נגדך באופן אישי. יתכן שיש להם בעיה עם אמא שלהם, ואולי עם אבא שלהם, שמקשה עליהם לקבל אותך. ויתכן שהם מרגישים מאויימים באופן כלשהו כלכלית. יתכנו אפשרויות שונות, שאתה בודאי מעלה בדעתך. בכל מקרה, בגיל הזה, כשהם כבר עצמאיים, הם אמורים לתת לאמא שלהם את המרחב לקיום האושר האישי שלה. אני מניח שלה זה אפילו קשה יותר מאשר לך, אבל בדיוק לכן – תן לה להחליט, ואם זה מה שהיא רוצה, ובודאי שכאשר זה מה שאתה רוצה, הם ילדים גדולים ויצטרכו ללמוד להתמודד עם זה. או לא. ותמוך בחברתך, כי היא תזדקק לזה מדי פעם, אני מניח.
מודי
לקבל את ההחלטה שלה
⌄
תודה לך מקרב לב,