התמודדות עם משפחה מורכבת בזוגיות
קורל
מה קורה בינינו
⌄
שלום
ראשית מקווה שגם הכתובת דואל חסויהד"ר אורן חסון שלום ,לראשונה אני כותבת בפורום,למרות שמלאה בבעיות זוגיות ואהבה.הנני בחורה בשנות השלושים יפה מאוד משכילה ורווקה. בעבודתי יש צוותים רבים -גברים ונשים כאחד,השומרים על קשר גם באימייל הביתי,לשם החברות .לפני תקופה גבר אחד שלח מיל מעניין לכל העובדים,ואני הגבתי בתשובה אישית.אציין שהנושא היה מעניין השיב לי במחמאה.כך החלפנו מ"ס מיילים חביבים שכללו מחמאות וברכות הדדיות.למחרת בעבודה,כשנעמד מולי רק חייך ועיניו נצצו,אני מעט הובכתי,לא שוחחנו ולא התפתחה שיחה.אציין שלראשונה התכתבתי עם גבר באימייל,אינני מאמינה בקשר וירטואלי כלשהו.מאז נשלחו עוד מיילים לעובדים,תמיד כשהגבתי השיב בנימוס ובמחמאה.מייל משמעותי הגיב לשבחיי על עבודתו,כלל שוב מחמאות על המראה היפה שלי,ותמיכה ואמונה ועידוד להצלחה .הוא הציע עזרה תמידית.שאלתי היא שפנים מול פנים הוא איננו משוחח איתי,עם כולם הוא מפלרטט,צוחק חפשי,מדבר....ורק איתי לא.וגם אני.אני יותר מופנמת וביישנית ולא מאמינה בידידות נטו בין המינים,בפרט גבר עם אישה מושכת.......לאחרונה התחילו משחקי אגו בינינו מי יאמר שלום ראשון ויש מתח,לפחות מבחינתי,קרה מקרה שהוא לפתע כשעבר אחריי ליטף שערי,את כתפיי וגבי ברוך וחייך,מגע קל קרה שוב ביום אחר,הוא מביט בי המון אך כשאני מולו הוא נאלם דום,לעיתים מפנה גב וכו.......האם אלו משחקים,האם הוא רואה בי סתם ידידה,או נמשך אליי ומסווה זאת,מה הוא רוצה,מה קורה כאן,האם יש מתח רגשי בינינו,האם להתרחק,לעולם לא התחלתי עם גבר ושמתי לב שרבים חוששים ממני עד שלא מכירים אותי הייטב,אך כאן הוא רואה ושומע אותי ,התכתב עמי,מביט ....בעיניים נוצצות ...אני יודעת איך גבר מביט באשה ומזהה סימנים,אך איתו אינני יודעת האם מחמאותיו במייל משדרים שהוא מעוניין .....אני תוהה אילו לא הייתי מגיבה למיל האם כל זה היה קורה,אך כנראה שכך היה אמור לקרות,אין מקריותפרט חשוב הוא שיש לו אשה מזה 9 שנים ולהם ילד משותףכשאני רואה אותו והכרתי את אישיותו ,אני יודעת בברור שאשמח להנשא לגבר כזה מידאודה אם תענה לי במהרה
ד"ר אורן חסון
לא הרבה... ואולי טוב שכך?
⌄
קורל יקרה,
את שמה לב שאת הדבר העיקרי, שיש לו משפחה, כתבת ממש בסוף??? זה לבד מעיד על כך שאתרוצהשזה לא יהיה חשוב. ובוחרתלהתעלם מעובדות שלא נוחות לתקווה שלך. מה עוד שאת גם לא יודעת מה יש בינו לבין אשתו.אני לא יודע מה יש ביניכם, אבל קראי שוב את מה שכתבת. ואחר-כך קראי את זה שוב, ותוך כדי כך נסי לחשוב מה אתיודעתומה אתחושבת. סמני במכתב שלך בכחול את מה שאת יודעת, ובאדום את מה שאת חושבת או רוצה, ובדקי אחר-כך את ההבדל בכמות הצבעים.ואחר-כך, קראי בבקשה את המכתבהזה, ואת תגובתי אליו. אני לא רואה הבדל מהותי, בין אם הדברים "מכוונים" אצלו או לא. התוצאה דומה.ואגב מה שכתבת, ש"אין מקריות". גם אם אקבל את זה שאין מקריות, אני חייב לקבל שחלק גדול מהדברים ש"אינםמקריים" הביא לאסונות גדולים. כי העובדה היא שאסונות קורים, הן ברמה האישית והן ברמה העולמית. ולכן כשאת אומרת "אין מקריות" את מתכוונת שזה "סימן" שזה מה שנועד לך, ולכן זה צריך להיות טוב. אלא שזה לא מחייב. "אין מקריות", כאמור, יכולה גם להביא לאסון.