התמודדות עם מצב כלכלי ורגשי

תאריך פנייה: 28.10.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
יעל
בעלי קמצן וזה גורם לי לריחוק
28.10.2012 • 14:59

אני ובעלי נשואים 6 שנים ..יש לנו שני בנות .אני ובעלי עובדים במשרה מלאה ...והמצב הכלכלי לא טוב ...אני רוצה לצאת לבלות ,אבל הוא כל הזמן לא מוכן ללכת לאף מקום וזה משגע אוןתי.וזה גורם לי המון פעמיים לחשוב על גירושים .אשמח ותענו לי .תודה

ד"ר אורן חסון
חיים טובים יותר מכפי שמכתיבה המציאו
30.10.2012 • 11:02

יעל יקרה,
אני לא יודע... המצב הכלכלי לא טוב, ואולי את זקוקה לדמות הורית שתגיד לך מה לעשות ואיך להתנהג כאשר אין. האם את מנסה לצאת לבלות בתחום הסביר כלכלית? האם בתחום הסביר מבחינת היכולת שלו בהתחשב בצרכים ובעבודה שלו? האם זה בתחום הסביר מבחינת הצרכים של הילדות, ואולי גם בייבי סיטר שצריך לקחת (עוד היבט כלכלי)? האם את מתעלמת מהמצב הכלכלי כי קשה לך רגשית להתנהל עם מצב של חסר, ועם האכזבה שלך מהקשיים של הקיום, וכי ציפית לחיים טובים יותר מאשר מכתיבה המציאות? האם את מפנה את הכעסים על המצב הזה כלפי בעלך? כלפי עצמך? האם בעלך מגזים בתחושות שלו ובתגובות שלו ללחצים ולאחריות המופעלים עליו? אלו הן נקודות חשובות להבנה כדי לתת לך כיוון טוב יותר.את מיטלטלת בין רגשות מנוגדים, ועם הרבה תסכול ואכזבות. אנא שקלי את האפשרות של יעוץ טלפוני חד פעמי איתי, אם את רוצה איזה שהוא כיוון שאוכל לסייע לך בו. ראי בבקשה את האפשרות הזו אצלי באתר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083