התמודדות עם חוסר הסכמה בזוגיות

תאריך פנייה: 19.09.2010 מס׳ הודעות: 5
חיפוש נושא
שירה
הוא נמשך גם לגברים.. ):
19.09.2010 • 16:54

שלום,
אני בת 23יש לי חבר במשך 5 חודשים ומראש ידעתי שהיו לו בעבר אקטים עם גבריםהוא אומר שזה חלק מהצרכים שלו שאני לא יכולה לספקועכשיו מבקש להפגש עם בחור. אני יודעת שהוא אוהב אותי. ואני באמת אוהבת אותו וטוב לנו יחד. הוא אומר שזה חלק ממנו וידעתי מראש.מה אני אמורה לעשות ?מבקש שאקבל אותו כמו שהואזו הרגשה שאני לא יודעת אם אוכל להתמודד איתהלא יודעת אם אוכל לחבק אותו אפילו אחרי זה):חשבתי לתת לזה צ'אנס. שילך.. ואחרי זה אראה איפה אני עומדת.. ואם לא אוכל להתמודד.. מה שנראה לי שיקרה.. אז אומר לו שאני לא מסוגלת..ודרכינו יפרדו

שירה
הוא נמשך גם לגברים.. ):
19.09.2010 • 17:11

רציתי להוסיף..שאני באמת אוהבת את הבחור. שהקשר שלנו הדוק.. אנחנו ישנים יחד בין 4 ל5 לילות בשבוע . אני פשוט לא מבינה אם זה משהו תקין לקבל.. והוא מסביר לי כל הזמן שזה רק אקט פיזי ללא שום רגש ושארגעשאם אני הייתי נמשכת לנשים הוא היה נותן לי לממש את זה ולא כועס כי היה יודע שאין לו אפשרות לספק לי את הצורך הזה.אני פשוט לא יודעת מה לעשות.. לא מסוגלת לדמיין את הסיטואציה הזו. מה בכלל יהיה איתי באותו יום שאדע שהוא שם עם בחור שנוגע בו ???מה לעשות? לנטרל את הרגשות האלה? איך?כרגע אני שותקת. פשוט שותקת.. מחכה שיפול לי איזה אסימון או שהאקט יקרה כבר. ומה יקרה בפעם הבאה שיהיה לו הצורך ? אני לא יודעת אם אני יכולה להתמודד עם זה.

ד"ר אורן חסון
ומה הסיכון שהוא יתאהב, יום אחד?
20.09.2010 • 00:03

שירה יקרה,
את עושה נכון. מכיוון שאת לא יכולה לשכנע אותו אחרת, את יכולה להיפרד עכשיו, או לראות איך את מתמודדת עם זה. המתנת 5 חודשים, וזה לא עלה עד עכשיו על הפרק. עכשיו זה עלה. אז אם את מוכנה להמתין עוד כמה שבועות, לא יהיה אסון גדול. מקסימום תחליטי אחרי זה. קחי בחשבון, בכל מקרה, שתצטרכי להתמודד עם זה גם הרבה בעתיד, אם את חושבת על עתיד משותף איתו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
שירה
ומה הסיכון שהוא יתאהב, יום אחד?
20.09.2010 • 13:45

איך אני יכולה להסביר לו ככה שיבין שזו כן בגידה ?הוא טוען שזו לא מכיוון שזה רק פיזי ואין שום רגש. אבל כמו שאתה אומר.. אם יום אחד יתאהב ?אני יכולה באותה מידה להגיד שאני רוצה לשכב עם בחור אחר וזה רק פיזי אין שום רגש. מה ההבדל? כי זה גבר ולא בחורה ?איך אפשר להסביר לו ככה שיבין ? ובכלל.. אי אפשר לבנות חיים ככה.

ד"ר אורן חסון
להסיק את המסקנות...
21.09.2010 • 01:16

שירה יקרה,
את צודקת לגמרי. ואם לא תצליחי להבהיר לו את זה (ואני חושש שיהיה לך מאד מאד קשה), תצטרכי באמת להסיק את המסקנות.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083