התמודדות עם חוסר אמון לאחר פרידה
אני
איך להצליח לשחזר זוגיות?
⌄
שלום
אני בת 26 ולפני כשנתיים התחלתי לצאת עם בחור כבן גילי שהכרתי במקום העבודהיצאנו במשך שנה ביחד ואף עברנו לגור ביחד יצרנו קשר מאוד מיוחד ואף דברנו על חתונה.הבעייה היחידה שהייתה שבן זוגי סובל מחרדה ולפעמים מדיכאון אבל יחד עם זאת מטופל אצל פסיכולוג.לאחר שנה נפרדנו בן זוגי עבר למחלקה אחרת ומיד לאחר מכן נפרדנו והוא החל לצאת עם משהי אחרת. לאחר כחודשיים של פרידה יצר עמי קשר והסביר לי שאתי הוא נלחץ אבל הוא מאוד אוהב אותי ושהוא לא מצליח להגיע לרמת אינטימיות כמו שלנו עם משהי אחרת. כרגע לאחר שנה של פרידה החלטנו לחזור ולנסות שוב בגלל שאף אחד מאתנו לא הצליח להמשיך הלאה, כעת כשאנחנו ביחד אנחנו מרגישים פער גדול שנוצר ביננו ואני לא יודעת איך לגשר עליו.מה עושים?
ד"ר אורן חסון
להוסיף התלהבות
⌄
אני יקרה,
באופן טבעי, לאחר שמחליטים להפרד, נוצר משקע של חוסר אמון. כעובדה, עשיתם מעשה שסיבתו היא החלטה אישית, של אחד מכם או של של שניכם, שהקשר הזה לא הדבר שאתם מחפשים. על הפער הזה אתם צריכים עכשיו לגשר, והוא החריף עם הזמן. הוא ניסה ליצור איתך קשר מחודש אחרי חודשיים, ובמשך עשרה חודשים מה קרה? דחית אותו? הוא מרגיש דחוי, אולי גם את, ואתם מרגישים קצת ברירת מחדל זה של זו. זו אינה נקודת התחלה שכולה התלהבות. והתלהבות היא דבר מועיל מאד ביצירת קשרים ובהתבססותם.הצורך שלכם, לפיכך, הוא לנסות וליצור את ההתלהבות הזו. אם תהיו רק זה עם זו, ובבית, זה לא יועיל במיוחד במצב העניינים הנוכחי. חפשו את ההתלהבות בחוץ, דרך בילויים, יציאות, טיולים, מסעות רגליים, טיולי ג'יפים, מוזיאונים, קונצרטים – מה שעובד טוב ומתאים לכם. את האינטימיות שלכם, והרומנטיקה, בנו ושזרו אותה בתוך הפעילויות האלה.