התמודדות עם זוגיות אינטנסיבית

תאריך פנייה: 11.06.2006 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
שיר
מועקה.
11.06.2006 • 22:13

שלום
אני בת 30 יש לי חבר מזה כשלושה חודשים, החבר הראשוני הרציני,הקשר כרגע בנוי על הרבה פגישות וכל פגישה אינטסיבית למדי,לפני כחודש בילינו שבת ביחד שכללה הרבה קירבה פיזית ונפשית ,לאחר אותה שבת חשתי במועקה חזקה כלפי בן הזוג,עד כדי כך שלא היה לי כח לראות אותו לדבר איתו וגם קירבה פיזית, הסקת מסקנותי היתה כי כנראה יחסית למצבנו ההתחלתי ומצבי בפרט לאחר שיש לי בן זוג רציני אמיתי, כנראה שהכל קרה מהר מידי גם האינטסביות הנ"ל, מאז נפגשנו לאחר זמן מסוים ועבר כחודש שינינו את סיבבת המיקום והיינו יחד שוב שבת, לאחר מספר אקטים מיניים, התחלתי להרגיש מועקה נוספת, שהופיעה והלכה, רצוי לציין!!!כי אני אוהבת אותו מעריכה אותו ורוצה להמשיך להיות איתו, המועקה לא קשורה אליו לפי הבנתי אלא אולי לאינטסיביות או משהו באקט המיני, אשמח לקבל עצתך ותגובתך בהתאם, התחושה כרגע שאני רוצה לדבר איתו אבל המועקה לא נותנת לי וחוסמת אותי, אנא עזור לי

ד"ר אורן חסון
מועקה.
13.06.2006 • 01:00

שיר יקרה,
זו תופעה טבעית לאנשים בתחילת קשר, שקשה להם עם זוגיות אינטנסיבית, וזה אומר שאת צריכה להתרגל אליה בהדרגה. אם את משוכנעת שהוא מתאים לך, תגידי לו שטוב לך איתו, כדי שלא יאבד בטחון איתך, ותגידי את זה למרות שאת מרגישה את המועקה. אבל קחי לך, בה בעת, גם קצת פסק זמן מוחלט של יום יומיים, או, לחילופין, שבוע שיהיה פחות אינטסיבי, שתוכלי לאסוף את עצמך מחדש. ואם קשה לך, ואת באמת חושבת שהוא זה הוא, לכי לטיפול אישי שייקל עלייך. אבל חפשי לךמטפל אופטימי, שייקל עלייך ולא כזה שיכניס בך ספקות. זה חשוב, כי גם פסיכולוגים הם בני אדם, וככל שהם מקצועיים, הם עלולים בכל זאת להקרין עלייך לא מעט מאישיותם

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
שיר
ד"ר תודה רבה עזרת לי מאוד!
13.06.2006 • 18:55