האם להשאיר אותו לבד?

תאריך פנייה: 12.06.2006 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
נעמה1 (קריות)
נסיעה לחו"ל ובגידה
12.06.2006 • 01:09

בעלי קיבל הצעת עבודה בחו"ל , האמת אנחנו לא יודעים מה להחליט, זה אומר שהוא יהיה שלושה חודשים בחו"ל ושבועיים בארץ -המשכורת כמובן בהתאם אבל בכל זאת זה לתקופה ארוכת טווח 5 שנים.אני מעט חוששת בגלל עבר של בגידות מצידו (שזה סיפור בפני עצמו שתפסתי אותו על חם עם חברתי הטובה ), מה אני אמורה לעשות/ להחליט?יש לציין שיש לנו שני ילדים קטנים.אשמח לדעתך בנושא.

ד"ר אורן חסון
האם להשאיר אותו לבד?
14.06.2006 • 01:07

נעמה יקרה,
את בדילמה לא פשוטה, בגלל ההסטוריה שלכם. אני מניח שאת תהיי איתו בחו"ל, והחשש שלך הוא מהשבועיים שלו בארץ. כי אם זה הפוך, אז נדמה לי שאין דילמה. יש כאן הרבה שיקולים. אין ספק שאם המקום בחו"ל מושך, אז גם זה נכלל בצד הבעד, ובודאי המשכורת.. אבל מצד שני, קחי בחשבון ששבועיים כל שלושה חודשים, זה ממילא כמעט כמו מילואים (שגם אז הוא יכול לקחת לעצמו זמן מבלי שתדעי), וממילא כאשר בן זוג מחפש דרכים לבגוד, הוא ימצא אותן (או היא). במילים אחרות, אולי מוטב שלא תתני לפחדים שלך להניע אותך, כי לפעמים הפחדים עצמם יוצרים דינמיקה מאד לא בריאה.בודאי במקרה כזה, שהם יהיו הסיבה לכך שהוא יתלה בך את אי הקידום הכלכלי/מקצועי שלו, אבל גם כאשר תהיו שם, מוטב לא לתת לפחדים לצוף ולהשפיע על היחסים שביניכם.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
נעמה1 (קריות)
האם להשאיר אותו לבד?
14.06.2006 • 21:52

שלום
לכםטוב, את ההודעה הזו , לא אני רשמתי, משהיא רשמה בשמי, וזה לא נכון.אם זה היה נכון, לא הייתי רושמת את השם שלי.כלומר הכל נכון, חוץ מהעניין של הבגידה.וזאת שרשמה את זה, לא חבל, אנחנו כבר יודעים מי את, אז מספיק עם השטויות והמשחקים, יש לך ילדים בבית לגדל, למה את מתעסקת עם שטויות.

joe
האם להשאיר אותו לבד?
14.06.2006 • 23:04

תחליטי כבר את צריכה ייעוץ או לא?!או שפשוט התחרטת?!איזה אנשים יש פה