התמודדות עם התנהגויות ילדותיות בזוגיות
נטע
אמא של חבר שלי
⌄
שלום
אני וחבר שלי בני 20.לחבר שלי יש אחות גדולה שהיא מיתגטררת בחול ואחות הקטנה ממנו. אמא שלו קורת לו בכל מיני שמות חיבנ כמו: חיים שלי, תינוק קטן שלי וכו... כינויים אלה נורא מפריעים לי. כמו כן לפעמים הוא ישן איתה במיטה, כשדיברנו על זה שזה מפריע לי הוא טען שזה ממש לא קשור לאמא שלו אלא הוא פשוט אוהב את המיטה שלה. הדבר נורא נורא מפריע לי... לדעתי קיימת אצלו בעיה בראש..מה עלי לעשות?האם אני בכלל צריכה לקנא?האם יש לו באמת בעיה והוא צריך לפנות לייעוץ פסיכולוגי?
מיכל
אמא של חבר שלי
⌄
סליחה שאני מתערבת, אבל התשובה היא כן כן כ ן!!!כשבחור בן 20 ישן עם אמא שלו באותה מיטה, אז יש כאן בעיה, ולא משנה איך ינסו להסביר לך את זה.
נטע
אמא של חבר שלי
⌄
לדעתך קיימת כאן בעיה למרות שהוא טוען שהוא אוהב את המיטה של אמא שלו? וגם כשאבא שלו בבית בערבים הוא נכנס אליהם למיטה, שוכב בניהם, צופה איתם בטלוויזיה ואז כשהוא מרגיש שהוא הולך להירדם הוא חוזר לחדרו???
אורית
אמא של חבר שלי
⌄
אציין שגם אני עד גיל 20 לערך אהבתי לישון עם אימי במיטה מידי פעם ( כמובן גם לי היתה מיטה משלי), לדבר איתה על נושאי היום- יום ולהרגיש את קירבתה שכן אל תשכחי שההורים הם האנשים הכי קרובים לך ואין שום דבר רע בלהראות מעט חיבה וקרבה. לפי דעתי אין לך מה לדאוג שכן זה ברור שהם לא עושים דברים לא ראויים והם יושנים ביחד מסיבות אחרות לכן הפסיקי לקנא ופשוט אל תזכירי עניין זה יותר כשתדברי עם חברך , אם דבר זה מפריע לך תנסי להימנע מלדבר עליו אחרת תיגרמי למריבות .זה ברור לך שהוא לא יפסיק עם זה בזמן הקרוב וגם אם הוא יטען שכן הוא לא אז פשוט תעזבי אותו לנפשו.בהצלחה
נועה(יאיר)
אמא של חבר שלי
⌄
נטע,run for your life !!!!!!!!
ד"ר אורן חסון
לילה בלי אמא
⌄
נטע יקרה,
כפי שאת רואה, יש לכך דוגמאות ודעות לכאן ולכאן. יש מי שמוצץ אצבע עד לנישואים שלו, ויש מי שישן במיטה של אמא או של אבא (וגם כאלה הכרתי). העניין הוא שאת לא יכולה לשלוח אותו לפסיכולוג, כי הוא עלול לשלוח אותך הביתה.לקנא, את בודאי שלא צריכה. את יודעת טוב יותר מה קורה, ולכן, להחליט אם זה מתאים לך, את זה את כן צריכה.