שינויים בהרגשה בזוגיות

תאריך פנייה: 06.05.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
יעל
מתוסבכת ולא מבינה
06.05.2006 • 20:47

היי,אני בת 20 ויש לי חבר כהר שנתיים.בחודש האחרון אנחנו עוברים תקופה לא קלה של ריבים ופרידות. ניפרדנו מס פעמים וחזרנו.בשבועיים האחרונים אני מרגישה חוסר חשק כלפיו. כשהוא בא אלי אין לי כח אליו ואני מרגישה שנמאס לי ממנו ובא לי שילך הביתה. אנ מחבקת אותו מנשקת והכל אבל אני לא מרגישה כמעט ושום רגש אליו ונראה לי שאני עושה זאת רק מתוך הרגל. כשאני איתו אין לי גם חשק לשכב איתו שבעבר הייתי הכי מחכה לרגע הזה וכשאנחנו שוכבים אני לא מרגישה שום רגש ושום תשוקה.ברצוני ציין שעד לפני שבועיים בערך הייתי הכי מטורפת עליו, רציתי להיות רק איתו ולמרות שאנחנו כבר שנתיים יחד הייתי מאוהבת כמו בשבוע הראשון.אני בתסביך, לא מבינה למה פתאום הופיעו הרגשות האלה?איך משנים אותם אם בכלל?ומה עלי לעשות עכשיו?

ד"ר אורן חסון
יחסים לא ברורים או הורמונים?
08.05.2006 • 01:14

יעל יקרה,
אם את לא יודעת מדוע את חשה אחרת בשבועיים הללו, הרי אין לצפות שאני כן אוכל לדעת. את צריכה להבין מהיכן זה בא, כדי לדעת לענות על השאלות הללו. את צריכה להבין מה קרה לך, שהסבלנות שלך הלכה לאיבוד. אבל מכיוון שיש רק שבועיים כאלו, לאחר שנתיים שבהן היית מטורפת עליו (וכדברייך, עד לפני שבועיים), כדי שתתני לזה צ'אנס. ואם את לא יודעת, ואם הדבר חשוב לך מאד, לכי לטיפול כדי לברר מה קורה לך. לפחות כדי להבין את עצמך טוב יותר. ואגב כך, בדקי אם לא החלפת את סוג הגלולה שלך נגד הריון לפני שבועיים. גם זה יכול להשפיע.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083