התמודדות עם בעל: עצות ושיפור תקשורת
דניטושי
לא חושבת קודם
⌄
שלום
לך אני מקווה שתוכלי לעזור לי.אומנם יש לי הרבה חששות מבכינת העל שנשואה לו הרבה שנים.שעד עכשיו היסתרתי. והיום לאט לאט מנסה להיפתח .הבעיה היא כאשר קבעתי לנסוע להוריי ועקב החשש מהבעל.מה הוא יגיד ותמיד אני יש לי מחשבות מה בעלי יגיד ותמיד רוצה שהכל יתנהל על החי טוב שיש.מאוד מציק לי שהרגלתי אותו שאני צריכה לחשוש.לכן זאת הסיבה שלא היתי נוסעת להוריי עקב בושה שלנו הן ולהם יש .ולא רק זה אחרי שאני מבטלת שלא יסע. למרות שאני יודעת שאני דפקה יעדיף לנסוע כיבמקומו אחר כך יהיה לי עצובה ואני ירגיש לא נעים ורק אצטרך להכין אוכל ולמלות את תפקידי.את יכולה להגיד לי מה לעשות שזה לא יקרה.למרות שהבעל יודע שתמיד אני מיתחרטת לא חושבת על מה שאומרת.ואחר כך מיצטערת ואז לפחות גרמתי לבעלי סך הכל באותו יום להיות עצבני.ואז קורא שרק עים יש לי חשק אני יתן לו לאכול.לרוב אני מנסה להיות בסדר כי אחרת זה עולה לי ביותר בנפש.וגם לבית
ד"ר אורן חסון
תנסי לחשוב הרבה קודם, אולי זה יעבוד
⌄
דניטושי יקרה,
לגבי החששות מבחינת הבעל, שנשואה לו הרבה שנים. אני חושב שאת לומדת, לאט לאט, להתמודד איתו. כתבת גם בעבר שאת לא נוסעת להורייך בגללו, והנה עכשיו את כותבת שאת כן עומדת מולו, לפעמים, ולא נותנת לו לאכול. את אומרת לו דברים חריפים, שאולי מתחרטת עליהם, אבל זה אומר שאת יודעת לעמוד מולו כשאת צריכה. אני מציע לך למתן את עצמך, אולי על-ידי כך שתנסי לפני שהוא מגיע הביתה, לחשוב על מה יכול לקרות ביניכם, ואיך לפתור את הבעיה עוד לפני שהיא תקרה. אם תעשי זאת מדי יום, לפני שהוא מגיע, אני חושב שתגידי פחות דברים שאת לא מתכוונת אליהם.