התמודדות עם ביקורת בעבודה

תאריך פנייה: 09.10.2005 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
עדנה
מתחים בעבודה
09.10.2005 • 18:41

מה שלומך ד"ר חסון ?זו עדנה וסביר להניח שזוכראני ממש נואשת מהחוויה שעוברת במקום העבודהחלק מהבנות קיבלו מאותה עובדת הנחיה שלא לדבר איתי וכך מחצית מהעובדים לא בתקשורת עימימה גם שצורם להם שאני עובדת רוב היום במשרד בגלל בעיה בריאותית שליואילו הן יוצאות לשטח וזו הסיבה שגורמת להן להתמרמרותאני לא מבינה איך נשים בוגרות ואמהות לילדים שומעות לאחת שתלטנית ומישמות הנחיה לא לשוחח עימי ואכן מישמות את הבקשה שלהאני בכל אופן הלטתי להיות אסרטיבית ולשדר להן שזה לא מזיז לי שאין לי תקשורת עימן אך בתוך תוכי זה בהחלט מפריע ליבמיוחד שלא עשיתי להן שום דבר רעאנא מה אני אמורה לעשות במצבים אלההאם להתעלם?מודה לך על תשובתך

ד"ר אורן חסון
חצי הכוס המלאה?
11.10.2005 • 09:44

עדנה יקרה,
את מסתכלת על חצי הכוס הריקה. מתוך מה שאת מספרת לי, מחצית מהבנות מדברות איתך. האם את זקוקה לצרכים החברתיים שלך בעבודהשכולןתדברנה איתך? אני לא יודע כמה זה במספרים, אבל אם אנחנו מדברים על יותר מ- 3-4 בנות, נראה לי שאת מסודרת חברתית. לעומת זאת, אם זה מפריע למהלך התקין של העבודה, אין לך ברירה אלא להעלות את הנושא בפני הממונים.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
עדנה
חצי הכוס המלאה?
11.10.2005 • 23:19

ד"ר חסון לא התייחסת לאותה עובדת אשר מסיתה לשווא את הבנות נגדיתסכים עימי שזה מאד מפריע ולא נעיםאני בהחלט רואה את חצי הכוס המלאה אבל...........כשאני רואה את הבנות שאינן מדברות עימי מדברות רכיל עליי זה מפריע לי בהחלטאני מסודרת מבחינה חברתית אבל הייתי מעדיפה לא לעמוד במצב של ברוגז עם אף עובדת אני בהחלט מרגישה שהכל נובע מתוך קינאה וצרות עין

ד"ר אורן חסון
חצי הכוס המלאה!
12.10.2005 • 14:35

עדנה יקרה,
את רוצה לתקן את העולם, ואני מנסה להסביר לך שלפעמים אפשר להסתפק בלהיות מאושרת.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083