החלטה להפרד: תמיכה מקצועית

תאריך פנייה: 09.10.2005 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
ג.
להתגבר על פרידה
09.10.2005 • 18:58

ד"ר חסון שלום
!כרקע לבעיה שלי תוכל לפנות לשיחתך עם אופק מה- 29.7.05 (אם אני לא טועה), כי הסיפור שלה נראה כאילו נכתב על ידי...בשנה וחצי האחרונות אני מנסה להתגבר על אהבה גדולה שהייתה לי ומבחינתי עדיין קיימת. מיוזמתי בלבד הקשר כל כמה זמן מתחדש עד לפעם הבאה שאני נפגעת, מנתקת מגע וחוזר חלילה. לאחרונה חשבנו לנסות ולשקם את היחסים ואף לפנות ליעוץ זוגי, אך זה לא עלה יפה, ואני הפסקתי את זה לאחר ימים שלמים של קונפליקט בין הרגש להגיון.כמו אצל אופק, גם אצלנו יש את העניין שאני כנראה רואה את הכישלון ביחסים ככישלון האישי שלי, כי אני זו שלא הצליחה "לתקן" אותו... מדובר בגבר עם בעיות מעברו ומהיום הראשון לקחתי על עצמי את המשימה (כך אפשר להגדיר זאת)- להיות זו שתגרום לו להתגבר על הכל. כל הזמן מהפרידה ועד היום אף אחד מאיתנו לא יצא עם אחרים, מבחינתי פשוט הייתי מאוד בררנית תוך תקוה שנחזור להיות יחד כי נפרדנו יפה ותמיד אמרנו "אולי עוד נחזור" כלומר השארנו פתח. יותר מכל הייתי רוצה איזשהי סגירת מעגל כדי להמשיך בחיי אך בכל דרך שאני מנסה זה פשוט לא עובד. ניסיתי גם לומר לעצמי מה אני רוצה מקשר (דברים שברור לי שלא אשיג מהקשר הזה)- לפי עצתך לבחורות עם בעיה דומה. אך גם זה כשל. מה עוד אפשר לעשות??תודה מראש!

ד"ר אורן חסון
להיפרד
12.10.2005 • 00:02

ג יקרה,
אולי להחליט שהגיע הזמן גם ליישם, ולא רק לומר לעצמך. ואם את באמת חושבת שהגיע הזמן שתמשיכי הלאה, ואם את לא מצליחה להתמודד עם זה לבד, ולא עם חברות וחברים ומשפחה, אז אולי כדאי שתלכי לקבל תמיכה מקצועית, כמו טיפול פסיכולוגי, סדנאות תמיכה או דברים דומים אחרים.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083