התמודדות עם בגידה: מה לעשות?

תאריך פנייה: 01.08.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
סבטלנה
עובדת עצות
01.08.2006 • 13:51

הי רציתי לשתף אותכם בחוייה כלשהי ולשמוע את דעתכם ראשית מתנצלת מאוד על המכתב הארוךך אך אני עובדת עמותאני בת 33 הכרתי מישהו ניפרדנו ושוב חזרנו וכך מס שנים לאחרונה נפרדנו ל כ3 שבועותואני היתי בטוחה שלא אחזור אליו בכל זאת נפגשנו הוא ממש יודע אך לשחק איתי ואני חושבת שהוא צבוע שאלתי אותו אם הוא שכב עם מישהי בתקופה שלא הינו ביחד אמר לי שלא היה עם אף אחת יצא פה ושם ולא יותר מיזה אני הבהרתי לא שלא משנה אם יצא זו זכותו המלאה כיח לא הינו ביחד(גם עכשיו אנחנו לא ביחד אבל מפגשים בסתר כזהה)כשאנחנו נפגשים הוא מרעיף עליי אהבה.. "אני אוהב אותך.. חולה עלייך..הוא מאוד אוהב את הסקס שלנו וכו.. " וגם כשהינו בקשר נראה לי שהוא מנסה לחרטט עליי כשהוא רוצה לצאת לדייט הוא לא יגיד לי את זה הוא פשוט אומר שהיום הוא נפגש עם חברים הרבה זנן לא ראה אותם אחרי יומים שוב פעם אני ניפגש עם חברים , נראה לי שיש פה משהו ממש שהוא עושה אחורי גבי אתמול כשהינו ביחד יצאנו בילינו וחזרנו לביתו, בשעה 11 בלילה מישהי מתקשרת אליו הוא לא הרים את הטלפון שאלתי למה בטענה שהוא לא יודע מי זוכל הלילה לא ישנתי וחלמתי כל מיני חלומות בבוקר חיטתתי לו בניד שלו וראיתי כל מיני הודעות שהוא קיבל מבחורה מסויימת "היה סופ"ש מדהים מאוד נהנתי" וכו..אני רוצה שהוא יודע שהוא כן היה עם מישהי אחרת אך אני מגיעה למצב הזהאני מאוד אוהבת אותו וכל מילה קטנה כשהוא מנסה להשתיק אותו באומרו ממי אין אף אחת את היחידה אני חולה עלייך " אני נמסה אבל תכלס אין מעשים בפועל הוא לא רוצה לחזור אליי כרגע טוב לו ככה לא להתחייב לי ( אני מסיקה מיזה כלומר שהוא לא חייב לי טוב לו לזיין אותי מידי פעם ואם הוא ימשיך לצאת ולא ימצא מישהי אולי המצב ישתנה)אולי כדאי לציין שיש לי את הטלפון של אותה אחת האם כדאי אכשהו לדבר איתהמה אני אמורה להסיק מכל המצב הזהאשמח לקבל דעותכים בבקשה

ד"ר אורן חסון
שלוש דרכים להמר, ואחת לעזוב עכשיו
02.08.2006 • 01:19

סבטלנה יקרה,
כרגע, את יודעת את כל מה שחשוב. שהוא אומר לך שהוא רוצה אותך, ושהוא אומר לך שהוא אוהב רק אותך, אבל גם שזה כנראה לא מדוייק. זה יכול להספיק כדי להבין שיאן לך מה לעשות שם, וללכת. אלא שמכיוון שאת מקווה שאולי בסוף הוא בכל זאת ירצה רק אותך, את נשארת איתו.כאשר את שוקלת אם לדבר איתו על אותה אחרת, או לטלפן אליה, את בעצם שואלת אם כדאי קצת לזעזע אותו (או אותה, ודרכה אותו), מתוך תקווה שאחרי הטלטלה הזו, הואבאמתירצה להיות רק איתך, ולא רק לומר זאת. כמובן שאת לוקחת בזה סיכון, כי אולי הוא יכעס שאת מנסה לחשוף אותו, וילך. אבל גם כך את לא בטוחה, משום שיש לו מישהי אחרת.אז כרגע, שתי האפשרויות שלך הן לשתוק ולתת לו זמן, ואולי הוא יבחר בך, או לדבר, ולראות מי חשובה לו יותר כבר עכשיו. ויש אולי גם דרך שלישית: לא לדבר על זה, אבל לעשות כל מאמץ כדי שיהיה מאד טוב איתך, עד שהוא באמת יהיה חולה עלייך, ויהיה לו קשה לעזוב אותך למען מישהי אחרת. השאלה היא אם את מוכנה ובנוייה למאבק שקט מהסוג הזה, שדורש הרבה סבלנות ובטחון בדרך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083