התמודדות עם אכזבה בזוגיות
מאיה
התנהגות מוזרה
⌄
בוקר טוב,אתמול בן זוגי מזה 3 שנים נהג בצורה שאיני יודעת כיצד לפרש אותה. באופן כללי יש לו תיאבון מיני גבוה. שלשום קיימנו יחסים ואתמול הבטחתי לו שנקיים שוב יחסים ואכן התכוונתי לכך ושידרתי לו עניין, אבל כשהגיע בערב ירדה עליי עייפות פתאומית ולא הייתי מסוגלת לחשוב על שום דבר מלבד שינה (יש לי 2 ילדים קטנים).הוא כעס, אמר שגרמתי לו תסכול רב, התלבש ויצא (אני לא יודעת לאן) וחזר בשעה שתיים לפנות בוקר.ייתכן ויצא להליכה/סרט קולנוע...במאה אחוז לא משהו אחר.השאלה האם זו התנהגות מקובלת ועל מה היא מעידה?יש לציין שזו הפעם הראשונה בה נתקלתי בהתנהגות כזו אצלו.אודה על תשובתכם...
ד"ר אורן חסון
להתמודד עם אכזבה
⌄
מאיה יקרה,
יתכן שקשה לו להתמודד עם אכזבה. אבל בצד זה יתכן שהוא מתוסכל יותר מהרגיל כי זו לא פעם ראשונה שהוא מרגיש מסורב, והכעס שלו היה רב יותר לכן. ומבחינתו, כשהוא לא רואה פתרון לבעייה חוזרת, יתכן שהוא העדיף לצאת מאשר לריב ולומר דברים שאולי יתחרט עליהם אחר-כך.הקושי להמשך יכול להיות בשני מישורים - האחד זה הדו קיום והכבוד ההדדי ביניכם במישור המיני והאינטימי. יתכן שיש לכם קושי ביכולת שלכם להתמודד עם פערים במישור הזה. והקושי השני הוא ביכולת להתמודד עם עימות ואכזבה משמעותית, שבמקרה הזה היו במישור המיני. לפעמים מפלט ויציאה לזמן תחום מראש (רצוי מאד) מאפשר לעבור זאת מבלי לריב, ולהצטנן. אבל רצוי מאד שלאחר שתצטננו גם תוכלו לדבר על הקושי ולנסות לפתור אותו.