התלבטות בנישואין: מה לעשות?
K.
מבולבלת מאוד
⌄
אני עם חבר שלי כבר שש שנים ביחד ומתחתנים ממש עוד כמה ימים...העניין הוא שאני לא שלמה עם החתונה, מרגישה שהכל התפוצץ לי פתאום לתוך הפרצוף כשהבנתי שהחתונה באמת הולכת לקראות.אני עדיין אוהבת אותו אבל חושבת שזה פשוט לא ילך כי יש לו תוכניות לעתיד שלא מוצאים חן בעייני ואני לא יודעת אם אוכל להגיע לפשרה. אני סובלת מחרדה (ומטופלת בכדורים ופסיכולוג) ונוטה להתפשר על הכל, אני חושבת שגם החתונה היתה סוג של פשרה כלשהי מצידי אני מרגישה מחנק. ממש כאילו קושרים אותי ושמים בכלוב. נראה לי גם הוא השתנה, מדבר על העתיד אומר כל הזמן "אישה שלי" שלי שלי שלי! וזה מעצבן, מציק, מעיק. אני לא יודעת אם אני אהיה מסוגלת להמשיך. יכול להיות שאלה חרדות לפני החתונה, אני לא יודעת, אני נותנת לזה הזדמנות.. אבל המחשבות לא עוזבות אותי, אני פוחדת שוב להכנע ללחץ ולהשאר באותו מצב בלי לשנות אותו לטובתי. הוא גם אוהב אותי, ככה אומר, וגם אני אוהבת אבל אני מרגישה שהגיעו מים עד נפשי..היו לי גם כמה מחשבות אובדניות, אבל עכשיו אני בטיפול ולוקחת כדורים, וגם התאהבתי בבחורה, והוא יודע. אם אעזוב זה לא יהיה בגללה, זה יהיה בגללי כדי לשנות משהו בי. אני פשוט לא יודעת מה לעשות :(
ד"ר אורן חסון
מטופלת אצל פסיכולוג. דברי איתו.
⌄
Kיקרה,
את מונה המון בעיות אישיות מאד קשות. לצערי לא אוכל לומר לך אם להתחתן או לא, זו החלטה שלך. ברמת הקשיים הנפשיים שיש לך גם לא אוכל וזה לא יהיה נכון לתת לך תשובות פשוטות במסגרת המצומצמת שהפורום הזה יכול לספק. אבל את מטופלת אצל פסיכולוג שמכיר אותך הרבה יותר טוב ממני. דברי איתו וחפשי תשובות ביחד איתו.