התלבטות בקשר: מה לעשות?
כינוי
שלום
⌄
משתפת, אשמח לחוות דעת אובייקטיבית. סליחה על האורך.
אני בת 22, יוצאת עם גבר בן 31 כבר בסביבות ה-4 חודשים.
אם תשאל אותי מה אני מרגישה אליו, ביום אחד אני אגיד לך שכיף לי איתו (ולא יותר מזה), וביום אחר אני ארגיש מאוהבת.
קשה להסביר, וככל שעובר הזמן אני מרגישה צורך לבחון את העניין הזה. בהתחלה בכלל לא חשבתי שיצא מזה משהו. הרעיון הכללי היה סטוץ, ואז הוא לקח למקום הרציני.
בכלליוץ מפריע לי שאין לנו המון במשותף. (לא בגלל הפער גילאים דווקא) הוא מאד בן אדם שאוהב טכנולוגיה- משחקי מחשב...בלוגים..מה חדש בשוק האינטרנט...
אותי זה משעמם. זה לא מעניין אותי מגיל 5. אני אוהבת ספורט, טיולים בטבע, אוכל בריא(הוא לא. בכל הדברים) יש לנו הומור קצת שונה.. התוכניות שהוא רואה בטלוויזיה לרוב לא מדברות אליי בכלל.
כמובן שיש נושאים ששנינו נהנים מהם, אבל השוני גדול מאד.
מה שמחזיק אותי זה הבגרות שלו, זה שכל כך אכפת לו ממני. הוא רגיש וחכם.
אני לא יודעת מה לעשות. בשורה התחתונה אני לא רוצה לגרור זוגיות שנמצאת "ליד" או שם בשביל הנוחות והכיף שבקרבה, ומצד שני אני באמת מרגישה אליו משהו, שאולי מפחיד לי לטפח.
ד"ר אורן חסון
חוסר ביטחון בקשר
⌄
כינוי יקר,
אני מבין שאת מתלבטת. זה בסדר, וזה לגיטימי. אתם שונים זה מזה, ולפעמים את מוצפת רגשות טובים, ולפעמים הפער מפריע לך. האם תתרגלי? האם תצליחי לגשר על הפער הזה עם הזמן? מותר לך לחכות עוד חודש-חודשיים כדי לראות אם זה מגיע למקום טוב יותר. וחשבי היטב מהיכן חוסר הודאות שלך באשר לקשר מגיע: האם זה משום שאת לא מוצאת בו מספיק עניין, או משום שאת חוששת שהוא לא מוצא בך מספיק עניין, ולכן מאבדת ביטחון?